Hyvä olo

Aika on

Aitalla

Palailemme juuri talvilomalta kotiin. Istumme junassa ja talvinen maisema vaihtuu ikkunasta. Meillä on ollut maiseman vaihdos ja erilaista tekemistä. Pohjoisessa elämä on erilaista.

Kiannon Kuohut, Suomussalmi

Kiannon Kuohut, avantouinnin hurmaa

Olen joskus miettinyt millaista meidän perheemme arki olisi jos asuisimme pohjoisessa? Mitä siellä olisi lisää elämäämme ja mistä asioista joutuisimme luopumaan?

Olemme rakentaneet perheeni kanssa elämämme eteläiseen Suomeen. Meillä on täällä työt, opiskelut, uusi koti, harrastukset, mieheni vanhemmat, ystäviä jne. Meillä on hyvä elämä!

Lyhyt pyörähdys pohjoiseen maisemiin näyttää toki sen lomapuolen pohjoisen elämästä. Joku on joskus osuvasti sanonut: ”Arki on arkea vaikka missä asuisi. Arki on arkea Espanjassa tai vaikka tuolla pohjoisen perukoilla.”

Arjessa ei ole mitään pahaa. Arki rytmittää ihmisen elämää ja se tekee ihmiselle hyvää. Arkipäivän jälkeen sitä osaa nauttia vapaasta ja loma-ajasta.

Olen ajatellut nyt siirtyä vähäksi aika sivuun täältä kirjoittelemasta. Jos nyt osaisin olla poissa maaliskuun ajan. Tiedän, että kaipaan varmaan tiettyjä asioita mutta nyt on sellainen hetki, että on hyvä pitää kirjoitustaukoa.

Minulle voit laittaa suoraan viestiä [email protected]. Sähköpostitilini on henkilökohtainen. Jos haluat kertoa mistä olet pitänyt blogissani tai mitä toivoisit minun kirjoittavan.

Kuullaan jälleen!

Pidä itsestäsi huolta!

-Heli

Total: 101548

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *