Hyvä olo

Foodinilla viikonloppuun…

”Kaupallinen yhteistyö; Foodin”

Kävin juuri hakemassa postista painavahkon herkkupaketin. Myönnän…. olen nykyään raakasuklaan suurkuluttaja.  Raakasuklaa, johon on lisätty makeuttajana ainostaan Stevia -uutetta ja lakritsijauhetta on niin hyvää…. Nam. Lakritsiraakasuklaan resepti löytyy täältä blogin resepteistä.

Stevia, jota käytän raakasuklaassa kuuluu myös borrelian hoitoon. Stevia on luontainen makeuttaja ja sitä saa tilattua NutraMedixiltä. Nyt tilasin myös NutraMedixiltä Condura nimistä uutetta. Sitä voi käyttää kipuun ja hieroa suoraan kipeään kehonosaan.

Yksi ihana tuote, jota voin suositella lisäämään ruokavalioon on kotimainen hampunsiemen. Hampunsiemen on loistava lisä arkisessa kaurapuurossa. Lisään hampunsiemeniä kauraryynien kanssa yhtaikaa puuroveteen. Lopuksi lisään valmiiseen puuroon vähän suolaa ja sitten puuron päälle esim mantelirouhetta ja pakastemustikoita. Loistava aloitus päivään! Puuron keittäminen on yllättävän nopeaa, vaikka ennen ajattelin että se vie liikaa aikaa…

Meillä on tänäänkin pizzaperjantai. Olen todella ihastunut Foodin.fi sivulta löytyvään gluteenittomaan ja vegaaniseen pizzapohjaan. Pohjan ainekset sekoitetaan vaan kulhossa, pohja esipaistetaan ja sitten paistetaan täytteiden kanssa. Tosi nopeaa eikä taikinaa tarvitse kohottaa. Pizzareseptissä käytetään tattari- ja kikhernejauhoa. Itse olen tehnyt välillä pohjan riisi- ja kikhernejauhosta, ja tykkään siitä myös. Foodin.fi vegaaninen ja gluteeniton pizzapohja. Kokeile ihmeessä!

Aurinko laskee juuri! Hyvää Runeberginpäivää!

koodilla hyvaolo2021 alennusta -15 % Foodin.fi sivustolta

Total: 94138

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *