Koti/ Haaveet

Koti , omaa tilaa

Mitä koti sinulle merkitsee? Mikä on ihaninta kotona? Onko sinulla tilaa kotona?

Olemme juuri kolme kuukautta sitten muuttaneet väliaikaiseen asuntoomme. Nyt on aikaa miettiä, mihin asetumme seuraavaksi. Meillä on ideoita ja haaveita.  Kuinka paljon sitten haluamme satsata uuteen kotiimme.

Koti, sen tulisi olla turvapaikka. Paikka, missä saan olla juuri sellainen kuin olen. Nyt korona-aikana se on myös työpaikka. Paikka, jossa etätyötä pitää jaksaa tehdä. Onko sinulla oma työnurkkaus vai teetkö töitä ruokapöydän ääressä? Onko sinulla oma leponurkkaus? Vai onko niin että sinulla on pieni tila, joka työpäivän jälkeen on vain sinua varten?

Miksi tätä kyselen… Meitä on täällä kotona neljä henkeä. Tytöillä on omat huoneensa, miehellä on oma tila jossa on ovi. Minä äitinä/ vaimona/ etätyöntekijänä olen tyytynyt vähän vähempään.

Minulla riittää, että on oma työpiste (sähkötyöpöytä) ja sitten vapaa-aikana nojatuli sängyn vieressä. Minulla on oma paikka, jossa voin lukea, aloittaa vaikka uuden kaulaliinan tekemisen tai vain haaveilla silmät kiinni.

Meille jokaiselle on tärkeää löytää se oma tila. Tämä koronatilanne on johtanut siihen, että omaa tilaa ei niin olekaan, kuin ei ole sitä työpaikkaa minne voi mennä. Ymmärrämmekö, että näin on kuitenkin hyvin? Tee itsellesi oma pieni tila, edes pieni itsesi näköinen paikka, jossa voit jossain vaiheessa päivää olla hetken juuri niinkuin haluat.

Total: 94215

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *