Hyvä olo

Luonto ympärilläni

Olen kävellyt metsätietä mökillä. Olen saanut parina iltana ihmetellä tätä valoa ympärilläni. Miten täällä voi olla niin kaunista? Luonto ei ole vielä kovin vihreä. Silti tämä pohjoisen aurinko tekee kaikesta niin suloista. Aurinko vaan helli ja mikä aurinko se täällä pohjoisessa onkaan.  Tämä aurinko valaisee pitkälle iltaan ja juhannuksen tienoilla aurinko on maillaan vain noin kaksi tuntia ja näyttäytyy jälleen.

Sääskiä ei vielä luonnossa ole ja siksi tämä ulkoilu mökillä on aivan mahtavaa. Mukavan lämmin ilma. Luonto lumoaa vai olemalla oma itsensä. Siitä tulikin mieleeni. Mitä on olla oma itsensä? Mitä merkitsee se, että tekee omia valintoja muiden valintoja kunnioittaen?

Otin juoksuaskelia ja mietin ”pahakainen” olen jättänyt lenkkarini kotiin. Mökillä minulle tulee fiilis, että haluan päästä juoksemaan tätä metsätietä. Oletko sinä niitä, jotka aloittavat kevään tullen juoksuharrastuksen? Vai juoksetko jopa läpi vuoden?

Mikä olisikaan parempi paikka aloittaa juoksuharrastus kuin ihana pehmeä hiekkainen metsätie. Minun täytyy nyt kyllä saada ne lenkkarini ja päästä kokeilemaan juoksemista. Jos ne juoksulenkit lähtisivät siitä käyntiin.

Puolukan varvikkoa

Järvestä lähti jäät noin viikko sitten. Vesi on vielä tosi kylmää. Pari kertaa olen pulahtanut kylmään veteen ilman saunaa. Tästä se kesä alkaa. Sauna ja useat pulahdukset järveen.

Kaunista helatorstaita sinulle! Useammilla meistä on tänään vapaapäivä ja mahdollista pitää pitkä vapaa viikonloppu. Tästä kesä voi alkaa. Ensi viikolla on jo kesäkuu.

Ihanaa päivää!

Heli

Total: 101552

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *