Hyvä olo

Tyttöjen iltaa

Milloin olet viimeksi viettänyt tyttöjen iltaa? Aikaa ihanille tyttöjen asioille, pienille hassutteluille.

Minulle tyttöjen ilta tuo ensimmäisenä mieleeni illat, joita vietimme lasten kanssa kolmistaan, kun he olivat pieniä. Mieheni oli lähtenyt 1-2 yön kestävälle työmatkalle. Tytöt tiesivät, että nyt sitten vietetään ”tyttöjen iltaa”.

Illanvietosta tuli meille ihana tapa. Kävimme hakemassa kaupasta hedelmiä, hyvää jogurttia, ruissipsejä, suklaata. Ostimme myös uuden, ihanan värikkään kynsilakan.

Levitimme ison peiton lattialle iltapalan aikaan. Laitoimme tietokoneen kautta You tubesta soimaan lattarimusiikkia Enrique Iglesias, Juanes, Shakira . Tanssimme, söimme hedelmiä ja hassuttelimme.

Toisinaan myös otimme jalkakylpyjä ja lakkasimme varpaan kynnet ”sähäkällä” kynsilakalla. Tämä oli meidän tyttöjen iltamme.

Miten tulevana keväänä? Haluaisitko järjestää ystävän, siskon, omien lasten kanssa tyttöjen illan? Suosittelen lämpimästi.

Kun olemme saaneet koronasta niskalenkin, niin voisin kyllä lähteä viettämään myös aikuisten tyttöjen iltaa esimerkiksi Tallinnaan. Ihana kylpylähotelli, hyvää ruokaa, hierontahoitoa, manikyyriä. Miltä kuullostaisi?

Total: 94123

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *