Reseptit

Gluteenitonta pizzaa ja persiljalisuke

Mitä Uudenvuoden juhliin ruoaksi? Ajattelin kokeilla gluteenitonta pizzaa. Hyvältä vaikuttava pohjan ohje löytyy foodin.fi sivustolta. Kannattaa kokeilla.

Täytteen voit itse valita oman maun mukaan. Tarvitset muutaman purkin tomaattipyrettä, oliiviöljyä ja runsaasti valkosipulia päällykseen. Täytteeksi esim poroa rouheena, naudanjauhelihaa. Minulle itselleni käy lisäksi tonnikala.

Pizzaan kyllä kuuluu juusto esimerkiksi mozzarellaraaste. Kun pizza on tullut uunista niin sitten päälle runsaasti rucolaa. Nam.

Samalla kun katsot pizzareseptiä niin voit kurkata foodin.fi sivustolta muitakin tuotteita. Koodilla hyvaolo2021 saat 15 % alennusta kaikista Foodin tuotteista. Ihana juttu!

”Kaupallinen yhteistyö; Foodin”

Pizzan kanssa käy aivan loistavasti mehukas persiljalisuke.

Persiljalisuke on raikas leivän päälle. Se on mainio lihan, kalan lisukkeena tai salaatin viereen lautaselle.

Persiljalisuke (3-4 annosta)

2 nippua persiljaa

2-3 tomaattia

2 rkl hyvää oliiviöljyä

ripaus ruususuolaa, mustapippuria

1 luomusitruunan mehu

1-2 rkl kuivattua merilevää

Hienonna persilja leikkuulaudalla. Leikkaa tomaatit hyvin pieniksi kuutioiksi. Yhdistä persilja ja tomaatit kulhoon. Pursota sitruunasta mehu johon lisäät öljyn, suolan ja mustapippurin. Jos käytät kuivattua merilevää niin liota sitä 2-3 minuuttia ennenkuin lisää persiljan joukkoon.  Sekoita sitruunamehuöljyseos persiljan joukkoon. Tarjoile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *