Hyvä olo

Avantoon ilman lämmintä pukukoppia

Maanantaina menin jälleen reippasti uimaan. Mutta sielläpä olikin yllätys. Avantouintipaikan lämmin koppi oli suljettu koronan vuoksi.

No, kerran oli uimaan lähdetty niin vaihdoin vaatteet kesäuintikopissa. Matka järveen oli helppo, pulahtaminen veteen oli helppoa sekä pukeutuminen kesäkopissa oli helppoa. Mutta jo autolle kävellessäni iski vilu. Aluksi iski myös kiukku että miksi kopin lukko oli vaihdettu. Yleensähän avantouintipaikalla (ainakin silloin kun itse käyn) on maksimissaan n 1-2 henkeä. Mikä on itselleni nyt haitallisinta? Kumpi on yleisesti ottaen haitallisempaa mennä uimaan ilman lämmintä pukeutumiskoppia ja saada kuitenkin vastustuskykyä vai onko haitallisempaa jos lopettaa avantouinnin?

Viikonlopun voi aloittaa vaikka avantouintiretkellä. Tietoisena siitä että avatouintipaikalla ei ole lämmintä koppia lähdin uimaan.

Tänään perjantaina on ollut kaunista. Koko päivän on satanut lunta, maa on saanut lumipeitettä, hentoa peitettä.

Ulkona oli hieman talvinen tunnelma. Kesäkopin nurkista kiersi ilma. Vaatteet pois ja uintivaatteet päälle. Avantouintikengät jalkaan ja hanskat käteen. Pieni kävelymatka hiekan poikki, laiturille ja pulahdus veteen. Uuiikk. Viileähän se on … Miten tästä nyt selviää kun täältä vedestä nousen? Mutta ei tunnu pahalta. Veri kiertää kohisten….niin kohisten että uinnin jälkeen jäin jopa hetkeksi katsomaan tyyntä vettä.

Total: 94182

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *