Hyvä olo

Helpotus valtaa sydämen

Ensimmäinen päivä kotona lomaviikon jälkeen. Helpotus valtaa sydämen. Äitini on soittanut tänään 2 kertaa ja hänellä tuntuu olevan niin hyvä olla. Hän on pirteä ja täynnä suunnitelmia. Ajatelkaa! Elämä tuntuu jatkuvan. Hän oli siis koronan ”masennuskuopassa”.  Se, että kävimme siellä veljeni ja tyttärieni kanssa, pelasti kyllä hänet.

Mikä tekee sinut iloiseksi tänään? Saatko voimaa tästä alkavasta keväästä ja valosta? Toivon, että saat voimaa jostakin, mikä on sinulle tärkeää. Tämä on kovaa aikaa. Siksi toivon, että sinulla on hyvä olla! Toivon, että saat jostakin edes pieniä hyvän olon hetkiä!

Meillä aurinko paistaa enenevässä määrin olohuoneesta sisään. Kyllä minun täytyy myöntää, että tämä valoisuus saa minut tuntemaan, etten ole kotona ollenkaan. Minulla on tunne kuin olisin lomakohteessa Espanjassa. Aika jännittävää!

P.S. Tämä kuva on parin vuoden takaa. Toivon, että pääsen äitini luokse toukokuulla ja voimme ”hipsutella” kahdestaan rantaa kohden, vailla huolen häivää. P.S.S. Ja toivottavasti voimme liikkua vapaasti ilman sääskiä.

Total: 94148

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *