Hyvä olo

Hetki joka täyttyy

Mitä odotat? Onko kesäloma jo mielessä? Olen itse odottanut pitkään tätä toukokuun lomaani. Olen odottanut että pääsen tyhjentämään, pesemään ja sisustamaan aitan.

Olen odottanut että saan kantaa ylimääräiset tavarat ulos, mitata ja muuttaa järjestystä. Silittää verhot ja riipustaa uudet verhot ikkunoihin. Asetella itse ompelemani päiväpeitteet sänkyihin.

Olen odottanut että auringon iltapäivävalo valaisee uudesti sisustetun aitan, aurinko lämmittää ja tekee raukean olon. Se hetki illasta, kun laskeva aurinko pilkahtaa aitan ovesta. Kaikki on valmista tai ei ehkä ihan…

Tämä ihana hetki kun aitan terassille paistaa aurinko. Kahvipannu myssyn alla. Me nautimme äidin kanssa iltakahvit.

Aitan uusi ilme valmistui nopeasti. Budjettini muutokseen oli pieni. Ostin vähän uutta ja hyödynsin vanhaa. Yksi lipasto aitasta vielä puuttuu , mutta se on vähän ”duunattava” ja se onkin meillä kotona. Olen tyytyväinen. Nyt on kiva tulla perheen kanssa tähän aittaan kesälomalla.

Toukokuun sää ei ole pettänyt. Mökillä oli kaksi tosi kaunista ja lämmintä päivää. Mökillä ei ollut yhtään sääskiä. Istuin rannassa kun aurinko laski ja nousin ottamaan auringosta kuvia kun aurinko jälleen nousi klo 3 aikoihin. Sain saunoa ja uida hyisessä vedessä. Järvessä oli vielä kovasti tulvavettäkin. Laituri oli tulvaveden peitossa. Kesä on alkanut! Nauti sinä lukijani näistä hetkistä!

Auringon nousu klo 03.05

Sitten tuli sadepäivä ja siirryimme äitini kanssa kylän pintaan. Nyt taas paistaa aurinko ja aitta odottaa.

Total: 94220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *