Paraneminen

Hiihtolenkki, avantoa ja lepoa

Nyt on sitten sellaiset hiihtoladut saapusalla että on vaan lähdettävä hiihtämään. Täällä Suomussalmella on monenlaiset mahdollisuudet talviurheiluun. Minulle rakkaita harrastuksia ovat maastohiihto, luistelu, avantouinti, uinti, rentoutuminen poreissa. Sinäkin voit harrastaa tätä kaikkea talvilomalla Suomussalmella!

Jos haluat viettää lomaa ilman ruuhkia, niin tule tänne lomailemaan! Kylpylähotelli Kiannon Kuohujen takaa lähtee aivan mainiot hiihtoladut. Kiannon Kuohut suorastaan houkuttelee kylpemään. Kylpylä tarjoaa sinulle ihanat eucalyptyshöyryt, joita ei ole monessakaan kylpylässä. Kylpylässä on mainio kylmävesiallas, jos et halua mennä ulos avantoon sekä myös kuvassa näkyvä avanto. Tämä kylpylä tarjoaa sinulle 25 metrin pitkän nelirataisen kuntouintialtaan. Aivan huippu ja siisti kylpylä!

Tälläistä on täällä lapsuuden maisemissani Suomussalmella. Tiedätkö mitä, täältä Suomussalmelta löytyy myös Suomen uusimpia kansallispuistoja.  Retkelijöiden ja patikoijien suosikki Hossa.

Olen viettänyt muutaman päivän näissä ihanissa maisemissa. Täällä on niin lumoavaa. On ollut ihana päästä pienen hiihtolenkin jälkeen, talvisena päivänä avantoon. On täällä vaan niin kaunista! Tämä ympäristö saa sielun lepäämään. Tämä reissu tuli nyt tehtyä, jotta voisin olla täällä oman äitini tukena. Tällä kertaa en ole mennyt kylpylään vaan maski päällä pukuhuoneeseen ja sitten pulahdin avantoon. Nyt on pitänyt noudattaa koronarajoituksia niin hyvin kuin mahdollista.

Total: 94238

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *