Hyvä olo

Kaulaliinan neulontaa

Minuun on iskenyt neulomisinspiraatio. Onko Joulunalusaika ollut niin kiireistä että nyt tekee mieli vain istua paikoilleen ja alkaa neuloa? Miltä sinusta tuntuu?

Lankahyllyn eteen pysähtyminen ei tätä luovuutta sammuttanut. Sain ostettua puoli kassillista lankoja ja nyt olen aloittanut paksuilla puikoilla ja paksusta langasta kaulaliinan. Iiiik ihanaa!

Tämä ei sitten vaadi ihmeellisiä neulomistaitoja. Ainut asia mikä tulee muistaa on että teet kaksi oikein ja kaksi nurin. Kun olet päässyt rivin loppuun niin aloitat toisella puolen toisin mitä edellisen puikon lopussa teit. Eli jos puikolla olevat  viimeiset neulotut ovat kaksi oikein niin seuraavan puikon alussa se on kaksi nurin, ja sitten kaksi oikein jne.

Minulla on nyt puikot nro 10. Tein puikoilla 30 silmukkaa. Huivista voisi tehdä jonkinverran leveämmän mutta näille puikoille menee max 40 silmukkaa. Silloin saat leveämmän huivin.

Huiviin lankamäärä minimissään 4 kerää. Tässä käytin Novita Hygge Wool lankaa. Ihanaa ja paksua lankaa.

Sanoisin, jos tykkäät neuloa niin käy hakemassa ennen Joulua ihania lankoja joihin voit Jouluna tai välipäivinä syventyä….  ”Lankaterapiaa”.

Total: 94143

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *