Hyvä olo

Lempipäivä

Onpa ihanaa – Tänään on melkein lokakuun loppu ja ulkolämpötila +13°C. Aika ihana torstai. Minun ja ehkä myös sinun lempipäiväsi. Tänään täytyy keittää kuppi kahvia termariin ja mennä järveen rantaan. On ihanaa istua hetki laiturilla kahvia juoden ja pulahtaa sitten uimaan. Voi että! Täytyy vaan huomioida, että pimeä tulee aika aikaisin.

Miten tykkäät aloittaa viikonlopun? Onko sinulla jotain ihania ”rutiineja”. Onko sinulla iltaisin aikaa istua kynttilöitä polttaen ja tunnelmoiden? Jos et ole poltellut kynttilöitä niin tee se tänään. Valmista jotain ihanaa juomaa, pientä suolaista syötävää ja anna mielen laskeutua kohti alkavaa viikonloppua.

Suosittelen kyllä ottamaan ohjelmaan myös rentoutumisen. Laita ihanaa relax -musiikkia puhelimesta, levitä pehmeä alusta lattialle ja nosta jalat esimerkiksi sohvalle. Sulje silmät ja annan rentoutumisen ottaa sinusta otteen. Hengittele rauhassa. Keskity seuraamaan vatsasi liikettä, palleaasi.

Sain muuten Foodinilta ihanan paketin. Ajatukseni oli tilata jo muutamia juttuja, joita voin antaa ”pikkujoululahjaksi”. Ihana kookosnektari, inkivääri lasipurkissa. Ceylon kaneli lasipurkissa, ilman haitallista kumariinia. Vauvasta vaariin kaneli! Oletko kokeillut Herkkuisa kasvispohjainen (sokeroimaton) valkosuklaalevite? Nam! Hyvissä ajoin valmiiksi Jouluvalmisteluihin. Saat Foodin.fi sivustolta alennusta -15 % koodillani hyvaolo2021. Kannattaa kyllä hyödyntää jo tänään! Foodinilta saa vaikka ja mitä. Tsekkaa sivut foodin.fi.

kaupallinen yhteistyö; Foodin.fi

Ihanaa torstai-iltaa!

Total: 94153

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *