Hyvä olo

Miten mummu pärjää?

Valmistelemme talvilomalle lähtöä. Meidän kuopus on aina ollut äärettömän innostunut kun lähdemme mummolaan. Hän miettii jo hyvissä ajoin että ”Mitähän sitä pitää mummolaan ottaa mukaan? Hän voi lausahtaa ”Onkohan tässä nyt tarpeeksi lämmintä vaatetta” tai kesällä vastaavasti kesävaatetta.

Nyt ostin hänelle uusia sukkia sekä uuden pipon. Vanha pipo on ollut hukassa jo kuukasitolkulla. Hän on pärjännyt collegetakin sekä talvitakin karvareunushupulla. Onhan nyt ollut vähän kovaa pakkasta,  mutta näin meidän Neiti “esiteinimme” 12 vuotta on kulkenut.

Nyt kun olemme lähdössä Pohjois-Suomeen mummolaan, niin siellä pitää olla pipo. Hän kyllä ymmärtää, että ei siellä korvessa mökillä olla ilman pipoa.

Hän kyseli juuri että ”Onhan meillä äiti luistimet mukana?” No, on luistimet ja lisää luistimia on mummolassa. Kahdet sukset on ja lisää voi vuokrata paikanpäältä.

Matkamme lähestyy vauhdilla, ja äitini on huonona “koronayksinäisyyden masennuskuopassa”. Kuopuksemme ihmetteli ”Hei, miten mummu, nyt hän varmaan piristyy kun me olemme siellä, mutta miten sen jälkeen kun me lähdemme pois. Miten hän sitten voi, kun me emme ole enää mummolassa?”

Hetken päästä hän lisäsi ”Niin, mutta eihän sitä nyt kannata miettiä, mitä on kolmen viikon päästä on” Niin hyvät lukijani. Eletään tässä hetkessä! Eletään ensin talviloma ja katsotaan sitten mitä elämä tuo.

P.S. Tytöt ovat nyt olleet viikon karanteenissa ennen mummolaan menoa.

Tässä kukkia jään sisässä ja ne muuten pärjää ulkona. Jäätyneenä kaiken voi säilyttää vai voiko? Kevät on kyllä jo mielessä…

Total: 94104

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *