Hyvä olo

Tammikuu

Ei suuria odotuksia, ei lupauksia uudelle vuodelle. Alkuvuosi ei ole näyttäytynyt kovin valmiilta. Tuntuu, että moni asia on ollut avoinna. Mielessäni vain toive, että kaikki menee eteenpäin.

Aloittelin opiskelujani viime viikolla. Kerroin yhdelle tuttavalleni ennen Joulua, että nyt minulla on hyvää aikaa miettiä miten opintojani hyödynnän ja mitä aion tehdä opiskelujeni jälkeen. Hän kysyi minulta: ”Ajatteletko, että tulevaisuuden ura avautuu ihan tuosta, että tsädäm?”

Olen suuntautunut 1,5 vuotta sitä kohden, joka tuntuu omalta. Viime vuosi oli täynnä hienoja asioita. Tämän vuoden ja myös opiskeluni aloitin jotenkin täynnä kysymyksiä. Mikään ei ole tuntunut selkeältä.

Uusia kursseja on alkanut. Olen päässyt tekemään jotain sellaista, jossa saan käyttää omaa osaamistani ja sitä luovuutta mitä minulla on. Reilu viikko opiskeluja ja tuntuu taas jotenkin ihan hyvältä. Tuntuu siltä, että tämä on vaivan arvoista ja tämä kaikki johtaa johonkin erilaiseen ja hyvään.

Onneksi moni asia sujuu. Tammikuu on pian eletty ja siirrymme helmikuulle. Sieltä se kevät pikkuhiljaa saapuu…

Olen pyrkinyt kirjoittamaan opiskelustani ja kuulumisistani jo viikolla. Nyt tuntuu, että kirjoittamiselle ei oikein tahdo jäädä aikaa. Aion järjestää aikaa kirjoittamiselle jossain vaiheessa, vaikka aina torstaina ei mitään ilmestyisikään.

Viro, Matkamessut

pohjoisen vaeltaja

Olin tänään Matkamessuilla Helsingissä. Oli tosi huikeaa nähdä useita tuttavia työelämästä, opiskeluympyröistä ja viimekesän harjoitteluajalta Suomussalmelta.  Minulla ei olisi näitä ihania tuttavuuksia ellen olisi alkanut opiskelemaan. Elämä on ihmeellinen. Elämä voi tarjota yllätyksiä.

Meillä on tarkoitus yhdellä vapaavalintaisella kurssilla miettiä vahvuuksiamme. Meillä on tarkoitus kirjata ylös mitä kaikkea olemme elämän varrella oppineet ja miten voisimme hyödyntää oppimaamme tässä mielenkiintoisessa kurssissa.

Matkamessut, Venda- keinut

Olen jo aiemmin täällä blogissani kirjoittanut, että meillä jokaisella on oma tarinamme. Jokaisella meistä on vahvuuksia. Voi kun saisimme omat vahvuudet käyttöömme ja pääsisimme nauttimaan itsemme näköistä elämää.

Pian on myöhäisilta. Ajattelimme katsoa vielä jonkun leffan. Hyvää viikonloppua sinulle!

-Heli

Total: 94228

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *