Hyvä olo

Valmista itsesi kesään

Kesä on täällä. Olemme päässeet toukokuusta kesäkuuhun. Itse olen saanut viettää paljon aikaa mökillä. Meidän mökki on minun lempipaikkani. Olen mökki-ihminen.

Mökillä lähes ykkösjuttu ihonhoidossa on hyvä kosteusvoide ja aurinkovoide. Meikkaamiseen ei juuri ole tarvetta.  Aamut alkavat mökillä hyvällä aamupalalla, mahdollisesti aamu-uinnilla ja sitten on vaan ryhdyttävä ripeästi työhön. Oikeastaan isältä perittyä on se, että on ruvettava vaan hommiin. Isälläni oli tapana komentaa mökillä että ”Hommin, hommiin.” Harvoin sitä ihmettelemällä saa mitään aikaa vaan sitä ryhdyttävä puuhastelemaan.

Aitalla

Miten sinä hoidat ihoasi kesällä? Olisiko alkukesästä ihana päästä kasvohoitoon ja hankkia jotain hyviä tuotteita? Itse kävin keväällä kasvohoidossa Mandarin Spa ssa . Ostin Mandarin Spa sta kesää varten hyviä BTB3 -voiteita. Olen positiivisesti yllättynyt kotimaisesta BTB3- sarjasta. Käytän ihollani Pro Age Vitalizing kasvovettä aina ennen voiteiden levittämistä. Nyt ostin BTB13 Medical vitamin C-voidetta, jota levitän kasvoveden päälle, sitten lisään vielä Moisture Recharge Cream voidetta tai aurinkoisina hetkinä Medical suojaava aurinkovoide SPF 30.  Kerran viikossa teen Medical AHA-PHA Peeling Gel kuorinnan. Iho on kuorinnan jälkeen kuin olisin saanut pienen määrän auringon säteitä. Hento rusketus ihollani. Tämä ihana tunne ja terve iho.

Kotimainen BTB3 -ihonhoitosarja, Mandarin Spa ; yhteistyö

Mökillä hoidan vartalon ihoa kahvinpuruilla. Tämän ihanan mökkirituaalin opin omalta kummitädiltäni. Hän säästi kahvinpurut ja ennen saunaa levitti purut keholle. Hetken vaikutuksen jälkeen hän  huuhtoi purut pois kauhalla vettä viskoen.

Nyt otin saunarituaaliksi tämän ihanan kahvipurukuorinnan. Kuorinta on helppo tehdä mökkioloissa. Jos et halua kahvinpuruja saunan lattialle, niin voit tehdä huuhtomiset ulkosalla. Kahvinpurukuorinnan jälkeen iho on todella pehmeä. Ainoa miinuspuoli on, että iho voi tuoksua aika voimakkaasti kahville hetken aikaa.

Nyt olen valmistellut ihoani kesään. Tulkoon aurinko ja lämpimät kesäilmat! Olen valmiina. Musisattehan kesällä aurikosuojan koko keholle, kasvoillekin.

Ihania kesäkuun päiviä!

-Heli

Total: 101534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *