Hyvä olo

Harkittu muutos vai heittäytyminen?

Aitalla, kesällä 2022

Kuinka elämä minua kuljettaa? Kohdallani kulunut vuosi on ollut muutosta ja heittäytymistä. Sain kokea jotain erityislaatuista vuosi sitten, kun minulle avautui mahdollisuus opiskeluun.

Olin jo usemman vuoden miettinyt, että on muutoksen aika. En oikein tiennyt mitä tekisin saavuttaakseni mielekkään ja haastavan olotilan. Hakeuduin opiskelemaan nelisen vuotta sitten, mutta sairastuin hankalaan borrelioosiin ja samalla muutos jäi.

Vuosi sitten laiton hakemuksen Matkailu- ja hyvinvointilinjalle tradenomiksi. Tein hakemuksen lähes hetken mielijohteesta. Sain aika pian tietää, että minulla opiskelupaikka polkuopiskelijana. Sain heittäytyä uuteen ja tuntemattomaan.  Monen vuoden tauon jälkeen edessäni oli mielenkiintoisia opiskeluja.

Nyt sain juuri muutama päiviä sitten tiedon, että polkuopiskeluni johtavat tutkinto-opiskelijaksi.  Olen jaksanut vuoden ajan ahertaa siihen malliin, että olen nyt tutkinto-opiskelija. Taas olen uuden edessä. Mietin, että huh olipa opiskeluvuosi, mutta lisää on sitten tulossa.

Kesääni on kuulunut mielenkiintoisia asioita. Olen saanut tehdä töitä ja harjoittelua. Seuraavassa blogissani kerron vähän lisää mitä minä sitten olenkaan tämän alkukesän tehnyt ja kuinka aika on kulunut.

Ihanaa kesäviikonloppua sinulle!

Pääsen juhlimaan rakasta ystävääni viikonloppuna.

On pitkästä aika tiedossa kunnon juhlat.

– Heli

Total: 101515

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *