Hyvä olo

Elämä yllättää ja pitää hyvänä

Mitä sinulle kuuluu? Odotatko keskikesän juhlaa Juhannusta?

Alkukesä on käsitellyt minua pehmein hansikkain. Lupasin jo edellisessä blogissani avata, mitä olen alkukesän puuhastellut. Olen kokenut jotain hyvin mielenkiintoista, jota en osannut vuosi sitten aavistaa millään tavalla, En toki vuosi sitten kesäkuussa vielä tiennyt, että syksyllä olisin opiskelija.

Hossa, kesäkuun alkupuolella

Olen päässyt opiskelujeni myötä kurkistamaan maailmaan, josta olen ollut kauan poissa. Olen päässyt testaamaan miten minä toimin asiakaspalvelussa kasvotusten kotimaisten ja ulkomaisen turistien kanssa.

Olen suorittanut ihanaa ja mielenkiintoista harjoittelua sekä työtä matkailun parissa. Olen tehnyt töitä Suomussalmen matkailussa alkukesän. Arvatkaa mitä! Olen tykännyt tekemästäni aivan hurjan paljon. Tälläistä olen jo kauan toivonut ja odottanut. Olen halunnut tuottaa hyvinvointia, elämyksiä ja kivoja asioita asiakkaille. Nyt tiedän vähän, millaista työskentely matkailualalla on. Työ on monipuolista, haastavaa, nopeatempoista ja jokainen päivä on aivan erilainen.

Täytyy myöntää, että lähden kyllä mielenkiinnolla syksyn opiskeluja kohti. Toki ensin tässä lomailen perheeni kanssa. Lähden mielelläni kehittämään itseäni lisää matkailun ja hyvinvoinnin parissa. Haluan oppia vielä monia asioita ja lähteä sitten hyödyntämään oppimaani. Mielenkiintoista, katsotaan mihin tämä opiskelu johtaa.

Ihanaa keskikesän juhlaa sinulle!

Tee juhannuksesta juuri sellainen kuin itse haluat.

Tee ainakin jotain itsellesi tärkeää ja juuri sinun näköistä! Anna aikaa itsellesi!

-Heli

Total: 101538

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *