Hyvä olo

Vuoden ensimmäinen

Katsoin aamulla säätiedotusta. Hienoa, luvassa on aurinkoa. Onpa ihanaa aloittaa uusi vuosi, kun ei tarvitse katsoa harmaata päivää. Huikkasin miehelleni keittiöön. ” Lähdetäänkö tänään Tammisaareen. On aika nätti sää tulossa.”

Toinen lapsistamme oli ollut ystävien kanssa viettämässä Uutta Vuotta. Mieheni kävi hakemassa tyttären. Lähdimme samoin tein ajelemaan Tammisaareen. Aina sitä matkaan tärvääntyy aikaa, joten ei muuta kuin tien päälle.

Tammisaaressa oli kadut jo aivan sulia. Aurinko paistoi meren yllä ja ei ollut minkäänlaista tuulta. Kävimme juomassa kupin kahvia Cafe Scjerfbeckissä. Heillä on aina gluteenitonta suolaista piirakkaa tarjolla. Tämä kahvila on oikein hyvä valinta päiväretken kahvittelukohteeksi.

Minulla on vielä muutama lomapäivä jäljellä. Kummipoikani on tulossa kylään. Viikonloppuna saamme myös ystäviä ja toisen lapsen kummin perheineen kylään.

Sää vaikuttaa talviselta ja mukavalta ensi viikolla. Olen tehnyt hakuja kevään opiskeluja varten. Odotan innolla muutamaa kurssia. On jo aika palata pikkuhiljaa opiskeluihin. Lomaa on ollut jo kyllin paljon.

Aion suunnata ensi viikolla kirjastoon hakemaan muutaman opiskeluihin liittyvän kirjan.  Nyt on aikaa aktiivisesti miettiä noita tulevia opiskelukuukausia. Tarkoitukseni olisi saada mukavasti opintoviikkoja kasaan.

Sää suosi Tammisaaressa. Kahvi ja pikkusuolainen maistui. Oli hyvä hetki olla auringon paisteessa.

Kauniita talvipäiviä sinulle! Tammikuussa on talven tuntua. Otetaan talvi vastaan.

-Heli

Total: 94191

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *