Hyvä olo

Arjen ”lohkaisuja”

Miten syksy on alkanut? Mikä pitää sinut vireessä, kun sataa ja ulos ei tee mieli mennä?

On ollut vähän hankalia päiviä, kun on ollut niin sateista. Oikeasti, jos teen sisällä etätöitä ja sitten on vielä saatava vire kotijumppaan tai rentoutusharjoitukseen, niin kyllä se vaatii. On siinä tekeminen, että vetää jumppatrikoot jalkaan. Sama huoneilma jo koko päivän.

Tyttärelläni oli tänään ensimmäinen tunti kotitaloutta. Hän kertoi innoissaan, miten astioita kannattaa pestä. Sain seuraavaa oppia. Olisi hyvä, jos allas on ihan putipuhdas, niin silloin tiskiveden voi laittaa altaaseen. Jos kotona on ollut juhlat niin yksi pesuvesi altaassa ei riitä. Kyllä astianpesuvesi on välillä vaihdettava. Ekologisesti ei ole järkevää pestä astioita juoksevan veden alla. ”Niin äiti muuten, milloin astianpesukoneen sihti on puhdistettu? Se pitäisi tehdä lähes viikoittain” Ups. Ei meillä taida toteutua.

Arjen hetkistä. Olisi kyllä ihana, jos tulisi kirjattua lapsen arjen kuulumiset ja ”lohkaisut” ylös. Miten monta ihanaa totuutta lapsen suusta kuuleekaan.  Pysähdytkö taas arjen keskellä ja kuuntele.  Kuuntele oman lapsesi tai lähellä olevan tärkeä pienen / nuoren ”lohkaisuja”.

Kaunista torstaipäivää! Sateen jälkeen paistaa. Toivon sinulle oikein kuulasta syyskuun alkupuolta!

Total: 94131

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *