Hyvä olo

Yllätä ja ylläty

Miten nopea olet tekemään päätöksiä? Oletko helposti heittäytyvä vai harkitsetko pitkään?

Olen itse hyvin harkitseva ihminen. Toki, kun on mies ja perhe, ei voi ihan heittäytyäkään. Nyt minusta kyllä tuntuu, että annan intuitioni viedä.  Olen työstänyt muutosta mielessäni jo muutaman vuoden ajan. Muutoksen suuntaa toki ei ole ollut selvillä kovin pitkään.

Nyt minulle avautui mahdollisuus lähteä opiskelemaan. Tartuin aika nopeasti tilaisuuteen kiinni.  Senverran nopea oli muutoksen tempo, että mieheni tarvitsi 3 vuorokautta aikaa asian sulatteluun. Nyt hän on jo sulatellut. Tässä vauhdissa on annettava toiselle myös aikaa.

En itsekään ennättänyt laittaa miinuksia ja plussia paperille. Lähinnä pyörittelin euroja, mitä mikäkin tulee maksamaan. Miten taloudellisesti selviämme opiskeluistani?

Tässä me nyt olemme uuden edessä. Aika kiehtova fiilis. Milloin olet ollut aivan uuden asian äärellä? Oletko saanut toteuttaa jotakin pitkäaikaista haavettasi?

Lähde mukaani seikkailemaan. Aloita kanssani uusi seikkailu opiskelujeni myötä. Oletko valmis? Ensi viikolla pääset kuulemaan mikä on tämä alkava matkani.

Ihanaa loppuviikkoa ja syyskuuta!

Total: 94203

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *