Hyvä olo

Yksi elämä

Olen ollut aika ihmeissäni. Olen ollut haltioissani ja samalla ihan pökerryksissä pari päivää. On tapahtunut jotain sellaista, mitä en osannut odottaa. Tai onhan minun oikeastaan pitänyt osata odottaa, mutta en ole uskonut sen tapahtuvan. Kirjoitin jo aiemmin, että hyviä asioista tapahtuu, elämä yllättää. Nyt elämä kyllä päätti yllättää tosiaan. Olen päässyt opiskelemaan. Minulle avautui ovi ihan uusiin asioihin. Uudet tuulet puhaltavat…

Olen siinä vaiheessa, että minun täytyy vielä sisäistää asioita, jotta voin laajemmin kertoa seruraavasta siirrostani. Mutta totisesti hyviä asioita tapahtuu. Kiitos elämä!

Kirjoitin aiemmin blogiini Mitä on onni? Blogikirjoituksessani pohdiskelin, kun tapahtuu jotain hyvää se johtaa helposti siihen, että tapahtuu jotain muutakin hyvää ja ihana onnistumisen ketju seuraa toista. Kirjoitin myös hetki sitten blogiini Hyviä asioista tapahtuu. Siinä kirjoituksessani mietin, että kuinka ihmisissä löytyy hyvyyttä ja toisen auttamisen halua. Kiitosmielillä kirjoitin.

Hangon kesä 2021

Kirjoittaessani viikko sitten elämän yllätyksellisyydestä en voinut uskoa, että olen kahden viikon sisällä aloittamassa opiskeluja toisella paikkakunnalla. Mitä? Olen siis aloittamassa opiskelemista ja vielä toisella paikkakunnalla. Haluan jakaa sinulle rakas lukijani vähän myöhemmin sen, mille tielle olen lähtenyt. Kerron, kun olen valmis. Huh, onpa tässä ollut mielenkiintoisia päiviä. Ihanaa elokuun viikkoa sinulle! Elämä yllättää.

Total: 94089

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *