Hyvä olo

Elämä yllättää

Entä jos olet saanut enemmän kuin edes huomaatkaan? Voiko niin käydä?

Vietimme vuosi sitten tyttäremme synttäreitä muutaman ystävämme kanssa entisessä kodissamme. Kerroin ystävälleni, että olen löytänyt mielenkiintoisia muistoja, kirjoituksia vuosien takaa. Siinä laatikossa oli mukana omia ajatuksiani, pohdintoja ja kirjeitä. Mietin ääneen kannattaako niitä edes säilyttää, kun ei uudessa kodissa ole edes tilaa….

Oletko sinä miettinyt vanhojen muistojen, esineiden, omien päiväkirjojen hävittämistä? Oletko jopa hävittänyt?

Kirjoittamisen tultua minulle rakkaaksi viikottaisiksi pohdinnoiksi mietin, ei ikinä. Miten minua minua olisi harmittanut, jos olisin laittanut roskiin nuo omat muistoni, mitä olen paperille raapustanut.

Kopparnäs, Inkoo 2021

Yksi ajatus, pohdinta voi muuttaa elämämme suunnan. Miten vähän loppujen lopuksi tarvitseekaan, että löydämme itsestämme jotain uutta, joka on kytenyt pinnan alla.

Ystävä, anna luovuutesi kukkia. Vaikka et työssäsi saa luovuutta käyttää niin valjasta se mikä sinulla on pinnan alla. Suosittelen lämpimästi etsimään omaa polkua, joka on vastapainoa arjen askareille, töille. Voisiko se olla jokin uusi harrastus? Voisitko opiskella taidetta, kirjoittamista, musiikkia, uutta kieltä. Tai voisitko lähteä harrastamaan sitä mikä on joskus vain ajanpuutteen vuoksi jäänyt. Tiedän, ei se aina niin helppoa ole, mutta anna elämän yllättää ja lähde!

Total: 94237

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *