Hyvä olo

Hyviä asioita tapahtuu

Mietin viime kirjoituksessani, mistähän saisin pakkaseen lisää marjoja? Minua harmitti kun näytti, että  mustikat jäävät saamatta. Arvaa mitä, sain marjapoiminta-apua ystäviltä ja kun tiedossamme oli paikka niin he auttoivat minua keräämään ison ämpärillisen mustikoita. Minulla on ilomieli.

Ostin myös niitä “C-vitamiinipommeja”, mustaviinimarjoja 5 kiloa pakkaseen.  Mansikoita on jo pakkasessa. Näillä pitäisi pärjätä talven yli. Kuinkas sinulla siellä? Mitä marjoja laitat pakkaseen? Toivottavasti olet jo saanut vitamiineja talteen. Olen tosi iloinen jokaisesta, joka on löytänyt jotain marjoja. Veljeni oli ostanut laatikollisen mustikkaa ja sekin on ilon aihe.

Jotenkin ilmassa on sellaista loppukesän tuntua. Kuopuksemme kyselee, että milloin koulutarvikkeita ostetaan. Joku uusi paita pitäisi kuulemma saada. Koulupöydän tuoli on kuulemma epäergonominen.  Hän kyseli että eikö meillä ole muita tuoleja…. Hän on niin ihana, tarkka lapsi.

Tässä me nyt sitten ollaan päästy elokuun puolelle. Mieheni ja minä olemme aloittaneet työt. Lapset ovat vielä lomalla ja pari yötä isovanhempiensa luona mökillä. Jotenkin on sellainen odottava mieli. Mitähän tämä syksy tuo tullessaan…

Kesää on vielä jäljellä, lämpimiä elokuun iltoja. Nauti jokaisesta hetkestä töissä tai lomalla!

Ihana ja helppo smoothie

1 annos

1 banaani

reilu 1 dl mustikoita, viinimarjoja tai jotain sinusta ihania marjoja

1 dl kaurajuomaa Barista tai ihan tavallista maitoa jos sitä käytät

1 rkl hetken lioitettuja (kaurajuomassa) chia siemeniä

Surauta tehosekoittimessa. Koristele esim, mantelirouheella, cashewpähköillä ja marjoilla.

Hyvää huomenta!

Total: 94224

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *