Hyvä olo

Ystävä kallis

Hei ystävä kallis, miten sinun heinäkuusi? Oletko saanut levätä? Oletko saanut kävellä rannalla kuumassa hiekassa ja uida? Ihana, jos kesäsi on ollut miellyttävä!

Meidän asuntomme oli sietämättömän kuuma heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Lähdimme aina iltapäivisin liikenteeseen. Ajoimme joko meren tai järven rantaan syömään ja uimaan. Katselimme jonkun kivan kohteen Hanko, Tammisaari, Inkoo.

Hanko

Hanko

Hanko

Olemme katselleet auringon laskuja ja pulahtaneet uimaan. Uiminen on ollut nautinnollinen pulahdus ei niinkään virkistävää. Vesi on ollut niin suloisen lämmintä.

Tammisaari

Tammisaari

Tammisaari

Sitten tuli tämä heinäkuun viileä viikko. Mikä helpotus. Viileydessä pystyimme jo leipomaan yhdessä tyttäremme juhlia varten.

Mikä ihanuus on järjestää juhlia. Saimme tässä leipoa ja ahertaa juhlien parissa. Meillä lapset rakastavat juhlien valmistamista. Ovatkohan he oppineet minulta tavan itse suunnitella ja sitten perheen voimin toteuttaa juhlia. Onhan se kaikille viehättävää nähdä, että me kaikki nautimme juhlajärjestelyistä. On niin ihana, kun kaikki on valmista ja vieraat saapuvat.

Minulla on vielä lomaa. Teemme perheen kanssa muutaman retken lähiympäristöön. Olen saanut jo mansikkaa pakkaseen. Oletko sinä löytänyt jonkun paikan mistä keräät mustikoita, vadelmia tai muita marjoja?

Olen ollut kova keräämään isoja hyviä mustikoita. Tänävuonna mustikoita on vaikea löytää, koska on ollut niin kuivaa. Olisiko hyvä vaihtoehto korvata mustikat mustaherukoilla? Mustaherukoissa on ainakin kovasti C -vitamiinia. Nautitaan kaikesta tuoreesta ja hyvistä suomalaisista marjoista; mansikat, mustaherukat sekä uudet tämän kesän kasvikset. Minulla on resepteissä ihana punajuurilisuke. Punajuuri on tosi hyvää.

Hanko

Ihania heinäkuun viimeisiä päiviä! Toivottavasti olet saanut kokea jotain pientä juhlaa ja juhlan tuntua tänä kesänä. Olet sen ansainnut.

Total: 94204

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *