Koti/ Haaveet

Elämää maaseudulla vai miten tämä nyt meni?

Aloin miettimään muutimmeko me sitten maaseudulle asumaan? Oikeastaan en ole edes ajatellut, että olisimme maalaisia. Katsellessani tuota maisemaa pellon suuntaan, täytyy kyllä miettiä onko tämä nyt jo vähän maaseutua? Aurinko laskee pellon takana olevien puiden taakse. Täältä ajaa -kuitenkin Helsingin keskustaan reilusti alle tunnissa.

Meillä on uudessa kodissamme pientä remonttia, lähinnä maalaushommia. Nyt kyllä tuntuu, että tämä muutto ja kaikki touhu ottaa vaan jo kropan päälle. Olen ollut vähän kipeä…  taisin kyllä venäyttää tuossa  olkapääni.

Meillä on tälläinen pieni aitta, joka odottaa sisustajaa. Olen luvannut tytöille, että he saavat tehdä siitä oman kesähuoneen. Malttamattomana odotan, että jotain tapahtuu… Annan nyt kuitenkin tytöille aikaa tehdä aitan sisustuksen, jos he niin haluavat.

Meillä paistuu uunissa mansikkapiirakka. Tein itse myös gluteenittoman ja sokerittoman vohvelitaikinan. Vohvelitaikinan resepti löytyy blogissani gluteenittomat ohukaiset, vohvelit.  Odotetaan että vähän viilenee, niin menemme ihailemaan auringonlaskua ja syömään herkkuja.

Hyviä hetkiä sinulle! Kesä on käsinkosketaltavissa.

-Heli

Total: 101520

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *