Koti/ Haaveet

Muutto

Olemme käyneet pari kertaa uudessa kodissamme tällä viikolla. Olemme sopineet käytännön asioista ennen muuttoamme. Olen kokenut hyvää saapuessamme oman uuden kodin pihaan. Se tunne, nyt olen kotona.

Malttamattomana odotan, että saamme huomenna avaimet. Sitten alkaa seinäpintojen käsittelyurakka. Maalaamme lähes kaikki pinnat. Lapset kulkevat värikartta kädessä. He ovat jo valinneet omien huoneidensa värisävyt. He kyselevät minulta mikä on se minun värini, jota haluan laittaa pinnoille. Voi että, nytkö se pitäisi jo päättää…

Minulla on toiveena, että pääsen leikkittelemään myös tapetin vaihtamisella. Meidän makuuhuoneessa on nyt tapetti. Mikä olisikaan hauskempaa kuin löytää ihana eloisa, värikäs ja sointuisa tapetti. Minulla on jo aavistus siitä mitä haluan. Nyt voin leikitellä. Katsotaan mikä tästä tulee.

joulukoristesäilytystä

Meillä alkaa olla täällä pakkaamisen meininki. Minulla olisi jotain mitä haluan myydä pois alta. Toisaalta niin hyviä huonekaluja. Eli jos ei kauppa käy niin huonekalut saavat jäädä meille. Tämän valkoisen puusohvan voisin myydä, jos jotakuta kiinnostaa.

Senverran ennätimme kesäpäivästä nauttia että kävimme nyt illansuussa uimassa. Olipa rannalla aika hiljaista. Ulkona lämmitä n +18 C. Järvivesi oli niin lämmintä. Ihana keskikesä.

Ensiviikolla kurkistellaan uuteen kotiimme. Meillä on urakka saada itsellemme mieluisa piha. Pala palalta lähdemme pihaa toteuttamaan.

Jätkänpuisto, Suomussalmi kesä 2022

Olemme heinäkuun puolivälissä. Lapsuudesta palaa muistoihini minun ja veljeni Oulun reissut. Ajelimme pyörillä pitkin Oulun kesäisiä katuja. Saimme käydä uimassa ihanalla Nallikarin rannalla. Saimme viettää hyviä lapsuuden kesiä! Hyvää Reinon päivää lauantaina!  On keskikesä.

-Heli

Total: 101516

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *