Hyvä olo

Paluu kotimaisemiin

Minulla alkoi kesäloma helteisessä säässä. Mökillä nautimme lämpimästä ilmasta, kesäöistä, yöttömästä yöstä. Meitä oli viimeisenä viikonloppuna mukava porukka koolla mökkimaisemissa. Saimme yhdessä viettää pari päivää mökkielämää.

Nyt on koittanut paluu kotimaisemiin kahden kuukauden poissaolon jälkeen. Aika on kyllä rientänyt nopeaan. Ihanaa olla kotona pitkästä aikaa. Pikkuhiljaa tapahtuu asettuminen kotioloihin. Kävin hakemassa tutulta mansikkakauppiaalta laatikollisen mansikoita. Toinen tytöistä auttoi mansikoiden pakkaseen laitossa.

Meillä alkaa olla muuttopuuhat edessä. Viikon päästä tulisi jo siirtyä pikkuhiljaa uuteen kotiin. Jännää. Säntäsimme heti ensimmäisenä iltana katsomaan mitä kaikkea alennusmyynnit ovat tuoneet tullessaan. Mitä puutarhakalusteita voisimme kotiimme laittaa? Olisiko jonkin sellainen kaunis ja edullinen sohva, jonka voisimme jo nyt ostaa?

Tykkäätkö tehdä sellaisia fiilistelykierroksia kauppoihin, että vaan katselet ja mietit sisustusta? Päällimäisenä ajatus, että ei ole kiire vielä ostaa yhtään mitään. Ihana hetki fiilistellä kaikkia mahdollisuuksia. Omissa ajatuksissa voi miettiä sellaista mahdotonta, jota ei edes raaski toteuttaa.

Fiilistelykierroksen lomassa oli ihana viivähtää hetki jäätelöllä. Tänä kesänä olen jälleen syönyt jäätelöä kahden vuoden tauon jälkeen. Olen kokenut, että kaurajäätelö on sellaista hyvää, jota voin nauttia silloin tällöin. Nykyään valikoimissa on monenlaisia kaurajäätelöitä. Parasta on kaurainen suklaajäätelö!

Pakkaamme nyt perjantaina auton. Suuntamme reissuun, koska lauantaina on mieheni serkun häät. Juhlatunnelmaa. Ihanaa viikonloppua juuri sinulle! Teethän viikonlopusta juuri sinun näköisesi!

-Heli

Total: 101511

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *