Hyvä olo

Elokuu hellii

Tässä minä istun terassillamme.  On lämmin elokuun ilta. Aurinko ei juuri nyt paista, mutta on niin ihanan lämmin.

Mieheni vei äitini aamulla junalle. Meillä juhlittiin viikonloppuna äitiä ja tytärtämme. Lauantai oli lämmin, mutta hivenen tuulinen. Paikalla oli minun äitini ja mieheni vanhemmat sekä minun sisarukseni perheineen. Aurinko ei porottanut, oli aika kiva juhlasää.

Juhlia on ihana järjestää. Juhlien suunnittelu ja sitten se toteutus. Meillä koko perhe osallistuu juhlien valmisteluun. Nyt jokainen meistä teki oman leipomuksensa. Aika usein mieheni on joutunut koristelemaan täytekakun. Hän on aika taitava! Nyt syntymäpäiväsankari teki itse Britakakun alusta loppuun. Herkullista!

Tässä tulikin mieleeni, että minulla on toive, että saamme vähän lisää terassia tähän pihallamme. Tänä kesänä oli tarpeeksi säpinää, joten terassihaaveet jäävät tuota tuonnemmaksi. Kaipaisin vähän sellaisia isoja puita, jotta saisimme vähän varjoa aurinkoisina ja kuumina päivinä. Nyt täytyy suunnitella mitä ne puut voisivat olla. Isot puut on kyllä ensin kasvatettava, jotta niistä olisi suojaa.

Olen aloittanut viimeviikolla työni. Arki rytmittää meidän elämäämme. Uudessa kodissamme on hyvää uudenlaista arkea. Ovi käy aamulla tiuhaan. Mies lähtee töihin, samoin lapset omiin kouluihinsa. Syksy on alkanut mukavasti.  Mielen täyttää kiitollisuus elämästä.

Olen itse tehnyt etätöitä. Kaikesta huolimatta tuntuu, että on ollut hyvä kesä. Jatkan opiskelujani syyskuun alussa. On siis tulossa sellaista reipasta lähtemistä ja tulemista.

Ulkona on ihanaa istua vielä iltamyöhällä. Hyviä hetkiä sinulle!

-Heli

Total: 94111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *