Hyvä olo

Foodinilla kesään

kaupallinen yhteistyö; Foodin

Olen tutustunut yli puolen vuoden ajan Foodinin tuotteisiin. Olen pitänyt kaikista tuotteista ja tässä tuleekin pikaesittely kuinka tuotteita käytän.  Tilasin seuraavan setin ja paketti saapui tosi nopeasti postin kautta. Näillä tuotteilla menen pitkälle kesään. Hinta/laatusuhde on mielestäni hyvin kohdillaan. Koodilla hyvaolo2021 saat 15 % alennusta Foodin.fi sivustolta. Pääset näin helposti ja edukkaasti Foodin -tuotteita kokeilemaan.

  • Gluteenittoman pizzapohjaan tilasin kikhernejauhoa ja riisijauhoa. Olen korvannut Foodinin sivustolla olevan vegaanipizzan tattarijauhon riisijauholla. Minun suuhuni sopivampi vaihtoehto.  Tykkään Foodin pizzareseptistä tosi paljon, koska pizzapohjan teko on tosi nopeaa. Ohjeessa vesi, jauhot, öljy, suola ja juustokumina sekoitetaan. Taikina levitetään leivinpaperille uunipellille ja esipaistetaan. Sen jälkeen mieluisat täytteet ja uudelleen uuniin, niin että juusto yms. täytteet vähän ruskistuvat. Resepti Foodin.fi, vegaaninen ja gluteeniton pizza.
  • Tilasin omaan raakasuklaaseeni kaakaovoita, kaakaonibsiä, kaakaojauhetta. Lisäksi tarvitsen kookosöljyä, suolaa. Makeuttamiseen tarvitsen Steviaa ja esim lakritsijauhettta (löytyy Foodinilta, lakritisjauhetta minulla nyt olikin). Steviaa tilaan Nordicure.fi.  Saat koodilla hyvaolo 5 % alennusta ja ilmaisen toimituksen jos tilaus yli 50 euroa. Kannattaa tilata Steviaa täältä nordicure.fi vaikka ystävän kanssa. Herkullisen raakasuklaareseptini löydät terveyshyvaolo.com blogistani. kaupallinen yhteistyö; Nordicure.fi
  • Leipoessani sämpylöitä käytän Foodin psylliumia sekä mantelijauhoa. Leipoessani piirakkaa, tai esim. Foodinin kanelikorvapuusteja käytän makeuttajana vähän kookossokeria. Nyt tilasin Foodinilta myös kookosnektaria ja erytriolia. Ajattelin kokeilla näitä johonkin mihin tarvitsen vähän makeutusta.
  • Olen itse taas pitkästä aikaa innostunut idättämään Alfalfan eli sinimailasen ituja. Foodinilta saat hyviä Luomu Alfalfan siemeniä. Ohje idättämisen löytyy Foodinin sivustolta sekä myös blogistani terveyshyvaolo.com.
  • Itse en juuri käytä sokeria, joten herkuttelen usein popcorneilla. Popcornit valmistan kattilassa hyvässä oliiviöljyssä. Foodinilta saat hyviä luomupopcorneja.
  • Aamupuurooni käytän Foodinin hampunsiemeniä. Minulla on myös Foodinin pellavansiemieniä ja niitä pitääkin nyt muistaessani liottaa ja lisätä aamupuuroon. Välillä olen liottanut Foodinin chiasiemeniä 10 minuuttia aamulla ja lisännyt aamupuurooni. On kiva vähän vaihdella eri aineksia aamuiseen kaurapuurooni! Puuro on hyvä aloitus päivään, ihan painonhallinnankin vuoksi. Aamuisella puurolla, kahvilla ja palalla gluteenitonta leipää jaksan helposti lounaaseen saakka.
  • Foodinista on moneen. Olen nyt testaillut tuotteita jotka sopivat tähän minun gluteenittomaan, lähes maidottomaan ja lähes sokerittomaan ruokavaliooni. Foodinilla on myös paljon suklaatuotteita, välipaloja ym. joita en itse ole vielä kokeillut. Suosittelen Foodinia lämpimästi!
Idätettyjä Alfalfan siemeniä. Mainiota salaattiin, leivälle
Total: 94171

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *