Hyvä olo

Kotiseutu, minulle niin rakas

Olin Suomussalmella reilun viikon toukokuulla. Tiedätkö mitä? Minulle kotiseutu on aina ollut tärkeä vaikka olen asunut jo kymmeniä vuosia muualla. Aina minä palaan Suomussalmelle. Voisin sanoa että 2-3 kertaa vuodessa on päästävä kotiseudulle. Etenkin kesäaikaan iskee kova ikävä.

Mitä sinulle merkitsee lapsuus- ja nuoruusmaisemat? Onko sinulle muistoja joita haluat vaalia vai unohdatko menneet asiat mieluummin?

Minulla on nyt kova ikävä mökille ja sinne aittaan jota sisustin. Kuinka jaksan odottaa kuukauden päivät ennenkuin pääsemme lomalle. Voihan!

Katso tätä iltalenkkimaastoa. Hiekkatie keskellä erämaata. Täällä voi olla karhuja. Viimeksi kyllä kuului rapinaa jota ihan säikähdin. Kävelylenkki hiekkatiellä ennen saunaa ja järveen menoa. Ihanuus!

Tuulinen mökkijärvi kesällä 2020

Rakastan soutamista järvellä. Soutamalla saan liikettä yläselkääni ja se on vaan niin kivaa! Meillä on nyt myös suppilauta mutta täytyy katsoa sopiiko lauta mukaan, koska se vie aikalailla tilaa autossa. Jos suppilauta ei sovi silloin tehdään muuta. Psst, tosiasia on, että mökillä on heinäkuussa sääskiä. Niitä vaan on… ja se on vähän miinusta….

Lempikukkani Marketta.

Ihania kesähetkiä sinulle lukijani! Toivon, että sinä saat rentoutua! Onko rentoutumisesi aurinkoa, uimista, hyvää ruokaa ja juomaa. Vai onko se golfin pelaamista, retkiä, kaikenlaista kesästä nauttimista!

Total: 94122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *