Hyvä olo

Haastetta, hyvää elämää

Onko haastetta? Onko hyvää pöhinää?

Ensimmäinen kuva Ragu -ravintola , toinen Kampin keilahalli & Bar

Meidän työporukan Tyhy – ilta viime viikon perjantaina Helsingissä. Hyvää ohjelmaa ja hyvää seuraa. Keilaamisessa riitti haastetta , koska en ole koskaan keilannut. Olipa kiva illanvietto!

Aloitin eilen jälleen rentoutusharjoitukset rauhallisen musiikkia tahdissa. Tiedätkö mitä tapahtui? Pintaan nousi asioita, jotka olin unohtanut. Pintaan nousi mielikuvia, tunteita, menneitä hetkiä. Kävin mielessäni läpi asioita kuin elokuvaa, joka rullaa eteenpäin.

Viimeisiin vuosiin on mahtunut monenlaista. Lymen borrelioosiin sairastuminen ei ole ollut ainoa ”pohjakosketus”. Kyllä tässä on sattunut muutakin, joka on pistänyt minut tosi tiukille. Tässä sitä kuitenkin ollaan. Tällä hetkellä olo tuntuu onnelliselta.

Ihmismuisti on sellainen, että se unohtaa asioita, joita on myös hyvä unohtaa. Olen kuullut, ei ihmiselle anneta sen enempää mitä ihminen jaksaa kantaa. Näin se myös on.

Kylmävesiuintipaikka

Olen itse elämäntilanteessa, jossa koen hyvin vahvasti, että elämä on juuri tässä, tässä ja nyt. Kumpuaako tämä tunne useista vastoinkäymisistä vai mistä? En halua edes tarkemmin ajatella miksi koen niin voimakkaasti, että nyt täytyy elää hetkessä. En edes uskalla antaa ajatusten juosta.

Olen aloittanut opiskelun matkailun ja hyvinvoinnin parissa. Olen joutunut haastamaan itseni. Haastamalla itsensä, sitä myös pääsee kokemaan hurjaa muutosmatkaa. Tämä on ihana matka, jossa pitää myös puntaroida omia voimavaroja. Yritän muistaa levätä. Lepää sinäkin omien haasteittesi keskellä. Elämä on aikamoinen seikkailu! Hyvää viikonloppua!

Total: 94135

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *