Hyvä olo

Hemmoittelua

Aurinko paistoi, kun ajelin perjantaina Töölöön kauneushoitoon ja hemmotteluun. Olen aina tykännyt Töölöstä. Aiemmin vuosia, vuosia sitten olin töissä Töölössä. Nyt aika-ajoin jätän autoni Töölön kulmille, kun asioin Helsingissä.

Olen joutunut miettimään miksi Google on valinnut kodikseni Töölön, vaikka en ole koskaan siellä asunut. Oikeastaan vähän huvittaa, käynkö liian usein Helsingissä vai mitä on voinut tapahtua. Navigaattori laskee, että kotini olisi Töölössä.

Kevät, ihanat narsissit

Tämä iltapäivä on minua itseäni varten, koska tarvitsen nyt rentoutusta ja hyviä kauneushoitoja. Kävelin pienen matkan Mandarin Spahan, Arkadiankadulle. Minulle oli luvassa ihanaa hemmottelua.  Minut otti vastaan ihana Sini ja hänen kosmetologiopiskelijansa Kristen.

Kristen laittoi minulle väriä kulmiin ja ripsiin. Aika näppärää näin kesää vasten laittaa vähän väriä. Ehdottomasti kiva juttu vielä toistamiseen ennen kesää. Ei tarvitse huolehtia ripiväristä mökillä, rannalla ja kesän menoissa.

Sini oli valmistanut minulle kasvohoidon, joka sisälsi kasvojen puhdistusta, ultraäänihoitoa ja ihanan naamion.

Gua Sha lasta ja Marula öljy

Olen jo pitkään miettinyt, että minulla olisi paljon helpompaa aloittaa omatoimiset Gua Sha hoidot, jos saisin Gua Shaan ensimmäisen kosketuksen kauneushoitolassa. Tiedättehän te minut, teen kaiken niin vimmalla ja perusteellisesti, että parempi ensin saada hoitoa ja ohjausta ammattilaiselta.

Mikä ihana asia, tämä Gua Sha opettelu tuli nyt tehtyä Sinin opastuksella ja tuntuu paljon helpommalta aloittaa kotona viikottaiset kasvojenhoitorutiinit.  Samalla sain ostettua hyvää Omegarikasta Marulaöljyä ja Gua Sha lastan. Mandarin Spa ssa on tarjolla monia hyviä kasvojenhoitoon. Nyt on kotihoitotarvikkeet.  Kiitos Sini!

Lopuksi Kristen vielä hieroi minut jalat, ihanalla tuoksuvalla öljyllä. Olipa nyt sellainen, aivan ihana hyvinvointi-iltapäivä Mandarin Spassa. Kiitos Kristen!

Voit tutustua tähän kauneushoitolaan https://mandarinspa.fi/#onlinebookings. Kosmetolgiopiskelija Kristen tekee vielä Mandarin Spassa hoitoja 20.5.2022 saakka. Voit käydä yhdistämässä ihania hoitoja. Samalla on piristävää nauttia keväisestä Töölöstä ja ottaa aikaa omaan hemmoitteluun. Suosittelen!

Yhteistyö Mandarin Spa kanssa

Kristen

Hyvää viikonloppua sinulle!

-Heli

Total: 94236

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *