Hyvä olo

Meri ja lämpö

Tänään sataa lunta. On sunnuntai ja iltamyöhä. Maa on aivan valkoinen ja lisää lunta tulee.

Olimme ulkoilemassa meren rannalla viikko sitten. Aurinko paistoi ja oli niin kuuma, että oli otettava takkia pois. Olimme koko perhe pienellä retkellä. Kahvia termospullossa ja pienet eväsleivät mukana. Sunnuntaikävelyt koko perheen voimin ovat harvinaista nykyään ja juuri siksi myös niin ihanaa.

Olen tehnyt paljon opiskelujuttuja viime viikkoina. Tuntuu, ettei sitä vapaata ole ollenkaan. Sanoin juuri perheelleni, että kun jaksan kolmisen viikkoa niin sitten helpottaa.

Meillä on yhteisiä projekteja, ryhmätehtäviä opiskelijakavereiden kanssa. Sitten on yksilötehtäviä ja kirjallista puurtamista. Muutama talousosaamisen ja talousmatematiikan tehtävä ja tenttiä päälle. Sitten ensi viikolla on myyntikilpailu jne. No, huh huh.

Meidän perhe

Kun saan mennä hetkeksi merenrantaan niin se on sitä terapiaa, hyvää oloa. Meri puhdistaa ja meri hoitaa. Saan vaan olla.

Kalliot ovat olleet jo lähes sulia. On ollut ihanaa kävellä paljasta kalliota pitkin, kun lunta ei ole ollut laisinkaan. Kevyesti menisi jo vaikka kesäkengillä.

Kevät tekee tuloaan. Pieni lumisade ei hidasta vaan nopeuttaa vanhan lumen sulamista. Kyllä minä odotan niin tätä kevättä!

Kaunista loppuviikkoa sinulle!

-Heli

Total: 94193

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *