Hyvä olo

Hetki

Lunta levittyy kaikkialle ja aurinko kimaltelee hankea vasten. Olemme edenneet vuoden ensimmäisistä päivistä jo harppauksia eteenpäin. Valo levittäytyy jo ihanasti asuntoomme etelä-länsi ikkunoista. Kuljemme kesää, valoa kohden.

Voi, mitähän kaikkea tämä kevät tuo tullessaan. Ennen Joulua minulla oli aivan selkeä kuva mitä toivon tältä keväältä. Nyt toiveet ovat muuttuneet huomattavasti. Oikeastaan yksi ovi on sulkeutunut ja toinen heti perään avautunut. Koen, monenlaista voi tapahtua. Asiat voivat muuttua ihan hetkessä.

Mietin aiemmin, miten saan pitkän joululoman kulumaan kotosalla. Opiskeluja ei ole ollut kolmeen viikkoon. Milloin viimeksi minulla on ollut Jouluna lomaa? Saatikka, että lomaa olisi ollut viikkoja…

Loma tuli kuitenkin tosi tarpeeseen. Annoin aikaa itselleni ja annoin itselleni luvan levätä. Emme lähteneet mihinkään kauemmas reissuun. Eikä se kotona oleminen sitten pahaa tehnytkään, päinvastoin. Joskus on ihan tervettä, että ei ole laadittuja suunnitelmia. Silloin voi vaan mennä perheen ja oman fiiliksen mukaan, päivä kerrallaan.

Nyt on tullut ulkoiltua ja ihmeteltyä kaunista talvea. Tuli myös käytyä kerran luistelemassa ja hiihtämässä. Tyttären pääsivät myös laskettelemaan täällä eteläisessä Suomessa.

Opinnot ovat jo alkaneet. Aika aktiivisesti ne lähtivät käyntiin viikolla kaksi. Huh, mitähän kaikkea tämä kevät tuo tullessaan. Olen jotenkin niin innoissani. Ihana valo ja ihana kevät!

Hyvää Nuutinpäivää! Meillä otetaan tänään viimeiset joulukoristeet pois. On ollut ihanaa nauttia vielä jouluvaloista. Ulkona alkaa olla kyllä aika keväistä.

Hyvää viikkoa sinulle!

-Heli

Total: 101539

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *