Hyvä olo

Pettymys ja piristys

Vuosi on vaihtunut. Mahtava auringonpaiste helli Suomea vuoden ensimmäisenä päivänä. Oli niin kaunista ja valoisaa! Tuntui kuin olisimme hypänneet suoraan kevääseen.

Heräillessäni näihin vuoden ensimmäisiin päiviin ajatukseni aktivoituvat nopeasti. Minulla on niin paljon odotuksia tältä keväältä, tuntuu että ihan ”pakahdun”. Onko mahdollista saada kaikki aikaan mitä olen suunnitellut?

Kaipuu, näihin maisemiin….

Joulun jälkeen minulla iski syvä kaipuu pohjoiseen. Mietimme tyttärieni kanssa lähtisimmekö mummolaan. Mietin niitä kilometrejä, joita tulee jos lähdemme ajamaan. Mietin sitä pimeyttä, joka iskee vastaan ajaessa, jo puolivälissä matkaa.

En, en jaksa lähteä autolla. No entä sitten junamatka? Junalla Kajaanin ja siitä bussilla. Kuinka täynnä se juna sitten olisi? Liian täyttä korona huomioon ottaen. Huomasin että junan yläkerrasta saisi jonkin oman loosin lisähintaan, mutta se on vaan Kuopioon asti. Kuopissa olisi junan vaihto…

Seuraavaksi seuraan uutisista koronatilannetta. Sitten kysyn äidiltäni, tulisimmeko tässä vielä pohjoiseen. Äidin mielestä nyt pitäisi harkita kannattaako lähteä. Lähes masennun… Korona ja korona. Voi mikä vitsaus…

Seurasaari, Helsinki

Lunta satelee oikein kunnolla. Mieleni vähän piristyy. Teemme kävelylenkkejä ulkona. Ehkä Uudellemaalle jääminen ei olekaan niin kamalaa. Meillä on varastossa kahdet kaunoluistimet. Luistimia vois kyllä nyt hyödyntää. Talvi etelässä näyttää kauneuttaan ja mieleni alkaa olla rauhoittunut.

Opiskeluasiat alkavat myös pyöriä mielessäni. Aikamoinen kevät on tulossa. Nyt jos koskaan hyvä aikatauluttaminen olisi paikallaan. Olenko sellainen ihminen, joka osaa aikatauluttaa hyvin erilaisia asioita viikkoihin?

Tarkemmin ajateltuna, olen ollut useamman kerran provisiopalkkaisessa työssä. Minun oli aikataulutettava viikko ja sitten laajemmin koko kuukausi, että sain itselleni palkkaa. Hyvä niin, onhan minulla kokemusta siitä, että mietin valmiiksi päiväni ja viikkoni. Toki olen myöskin tehnyt töitä, jossa olen saanut työvuorot valmiiksi ja palkka on ollut vakio.

Olen tilanteessa että opiskelut, extraopiskelut (joita olen valinnut), harjoittelu, sekä oman hyvinvointikonseptin luominen olisi tarkoitus toteuttaa. Nyt taitaa olla niin, että yritän mahduttaa tälle keväälle paljon asioita. Aikataulutus vuodelle 2022 on äärettömän tärkeää. Nyt on hyvä ottaa asia kerrallaan. Löysään myös kevään tavoitteitani.. Taidan katsoa missä kunnossa sukseni ovat ja mahdutan lähipäiviini muutaman hiihtolenkin. Lähipäivien tavoitteeni.

Villa Angelica , Seurasaari

Ihania alkuvuoden päiviä!

-Heli

Total: 101513

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *