Hyvä olo

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan. Miten tämä vuosi on muuttanut elämääsi? Vai onko se muuttanut?

Minulla tämä vuosi alkoi miettimisestä. Miten, miten ihmeessä tässä korona-ajassa pääsemme eteenpäin?  Yksinäisyyden tuomat haasteet ”löivät” lähipiiriini. Tuntui siltä, että seinä oli vastassa.

Aitalla

Selvisimme alkuvuodesta ja kevätaurinko alkoi paistaa. Aurinko paistoi kirkkaammin kuin aikoihin. Elämä tuntui palaavan. Sain viettää äitini kanssa aikaa pohjoisessa toukokuulla. Yhteinen aikamme oli hyvää ja luovaa.

Tammisaari

Kesä saapui helteineen. Aurinko oli kirkas ja lämmitti. Saimme pitkän hellejakson, jonka aikana saimme pitää kesälomaa.

Heinäkuussa pakenimme mieheni kanssa useina päivänä merenrantaan. Meren hentoon tuuleen ja syleilyyn. Oli ihanaa!

Saimme järjestettyä tyttäreni rippijuhlan heinäkuun lopulla. Kuin ihmeen kaupalla, hetkeksi ilma myös viileni. Olin kiitollinen! Lähes samaan aikaan sain myös tietää, että olin saanut opiskelupaikan. Minulla avautui ovi matkailun -ja hyvinvoinnin opiskeluihin. Siitä seurasi tiukka palaveri perheessämme. Palaveri johti siihen (tai muutaman päivän mietintä), että päätin lähteä opiskelemaan. Yksi edellytys oli vielä, että sain opintovapaan työstäni.

Tästä alkoi uusi, hyvä matka opiskeluihini.  Nyt ollaan tilanteessa, olisi hyvä miettiä kuinka suoritan lyhyen harjoittelujakson keväällä. Mitä itse haluan?

Vuosi vaihtuu. Oletko sinä ennättänyt miettiä mitä tämä vuosi on ollut? Oletko ajatellut mitä haluaisit ensi vuodelta? Suosittelen vähän kirjaaman ylös mitkä ovat sinun haaveesi vuodelle 2022.

Voisiko jotain uutta toteuttaa ensi vuonna? Hyviä asioita tapahtuu varmasti! Luotetaan siihen, että asiat järjestyvät. Ei meille kenelläkään ole aina helppoa. Elämme tätä elämää geeneistämme, menneisyydestämme ja tästä nykyisyydestä käsin.

Kiitosmieli. Onnea Sinulle Uuteen Vuoteen 2022!

-Heli

Total: 101509

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *