Hyvä olo

Hyvä päivä

Kävin perjantaiaamuna hierojalla. Juttelimme hierojani kanssa tästä syksystä mitä kaikkea tähän syksyyn kuuluu. Juttelimme myös siitä, miten hänen kesänsä oli mennyt.

Kerroin omasta aika ”vauhdikkaasta” kesästäni. Kesään kuuluin niin monenlaista. Oli aika rentouttavaa käydä pitkästä aikaa hieronnassa. Kehoni rentoutui ja minulla jäi monta ajattelemisen aihetta keskusteluistamme. Niin ihana ja terapeuttinen hieroja. Hänellä oli vähän sanoja mutta suuria ajatuksia.

Syksy pihallamme

Mikä on sinulle hyvä päivä? Mitä päivään silloin kuuluu? Hierojani sanoi, että keäsälomaan tulee kuulua myös sellaisia päiviä, että ei ole mitään etukäteen suunniteltua ohjelmaa. Niin, näin ajattelen kyllä itsekin. Jäin myös miettimään, että olisiko arjessa/viikonlopuissa hyvä olla päiviä, että ei ole etukäteen järjestettyä ohjelmaa ollenkaan?

Elämä on tietenkin tasapainoilua. Toisilla meistä on liikaa niitä päiviä, jolloin ei ole ohjelmaa. Se voi olla myös tosi haastavaa. Uskoisin jos on voimia, terveyttä ja halua niin päivät saa täytettyä, vaikka vapaaehtoistoiminnalla.

Itse olen nyt opiskelemassa toista vuotta ja kuljen toisella paikkakunnalla opiskelujeni vuoksi. Olen nyt itse vähän sellainen, että teen opiskelujakin vähän lähes joka päivä. Jos olisin oikein järkevä niin pitäisin jonkun päivän lepopäivänä ja muuten opiskelisin.

Täytyy vaan myöntää, että nyt tähän alkusyksyyn on laitettu niin paljon tekemistä / kurssiohjelmaa että olen aika työllistetty. Olen jopa aika väsynyt opiskelutyön paljouden edessä. Yritän nyt vähän jaksottaa tekemisiäni, etten aivan uuvu. Meillä on vaan niin paljon projekteja sekä mielenkiintoista opiskeltavaa etten oikein malta levätä.

Meillä on perheessä useampi, joilla on uudet opiskelu- ja koulukuviot. Olen myös äiti ja minuun luodaan odotuksia perheen sisältä. Äiti on tärkeä!  Mikä siunaus ja vastuu minulle onkaan annettu.

Opiskeluja on nyt reilu kolme viikkoa ja sitten on taas opetukseton viikko. Tällä ns. ”syyslomaviikolla” aion repäistä ja viettää enemmän aikaa myös lasteni kanssa, koska he ovat myös lomalla. Uskon, että syyslomaviikosta tulee hyvä. Teen opiskeluja, ulkoilemme yhdessä sekä pidämme jonkun leivontapäivän. Leipominen on intohimomme eli kyllä lomaviikkoon tulee kuulua jonkun makean sekä suolaisen leipomista.

Ihanaa syyskuun viimeistä viikonloppua sinulle! On aika sytytellä kynttilöitä ja katsella elävää tulta!

-Heli

Total: 94201

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *