Hyvä olo

Voimia syksyyn

Mikä antaa sinulle voimaa ja tekee päivistäsi valoisan? Syksy on tuonut mukanaan kiireet. Odotan, että pian olisi syysloma.

Mieleeni on hiipunut ajatus, että keskitynkö nyt oikeisiin asioihin? Olen opiskelemassa toista vuotta matkailua ja hyvinvointia. Olen luonteeltani sellainen, että haluan olla tunnollinen ja yritän tehdä parhaani ihan kaikessa. Kaiken hallitsemisessa on se vaara, että polttaa itsensä aika pian loppuun. Onko tarve tehdä kaikki ja olla kaikessa tunnollinen? Nyt minusta tuntuu, että pitäisi osata vähän löysätä otetta….

Tiedätkö mikä sai minut nauramaan tänään? Juttelin erään tutun eläkeläismiehen kanssa. Tämä ihminen, jonka päivät kulkevat samaa rataa, samoja päivärutiineja noudattaen ja samoilla kaupungin nurkilla kulkien. Minulla ei ollut kovin kiire ja ennätin jutella hänen kanssaan hetkisen.

Tämä herrasmies kertoi kuulumisistaan ja hän kysyi mitä minun päivääni kuuluu. Kerroin, että täällä sitä taas ollaan opiskelemassa ja pitäisi rientää opiskelujeni pariin. Hän kertoi, että hän aikoo seurata tv stä iltapäivällä Isä Matteon tutkimuksia ja sitten Milanon naisten paratiisia. Näin hänen aikansa kuluu päivästä toiseen. Niin, vähän kadehdin häntä. Malttaisinpa minäkin joku päivä jäädä seuramaan Isä Matteota tai kevyttä saippuasarjaa Milanon naisten paratiisi tai jotain ihan muuta…..

Minusta on ihana jäädä rupattelemaan ihmisille. Jään välillä toviksi juttelemaan koululla kanttiinin emännän kanssa. En voi myöskään ohittaa tätä vanhaa herraa, kun hän sattuu kohdalleni.

Jokaisella meistä on omat päivän askareemme. Jokaisella meistä on oma tarinamme kerrottavanamme. Mikä onni on kohdata erilaisia- ja eri-ikäisiä ihmisiä.  Meillä kaikilla on niitä iloisia ja hyviä päiviä. Täytyy myöntää, että itsellänikin on myös hetkiä, jolloin mietin miten tästä eteenpäin.

Pysähdy, katsele ympärillesi ja nauti hetkestä!

-Heli

Total: 101514

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *