Koti/ Haaveet

Hyvää arkea

Minkälainen arki on sinulle hyvää? Onko arki mielestäsi edes hyvää? Moni meistä on ainakin jossain vaiheessa elämää ajatellut että, jos voittaisi lotossa ja jos ei tarvitsisi enää tehdä töitä ollenkaan.

Olen joutunut pohtimaan arjen askareiden ja juhlahetkien tasapainoa viime vuosina. Ajatukseni on, että kun on arkea niin juhla-/ vapaahetkistä osaa nauttia.

Meillä oli touhukas lauantai. Toinen nuorista lähti jo aamusta voimistelutreeneihin. Toinen aloitti vauhdikkaasti oman huoneen siivoamisen. Mieheni kanssa aloimme järjestää eteistilaa siihen kuntoon, että saamme sen maalattua. Eteinen jäi silloin muutaessamme maalamatta.

Teksti ”Home sweet home” muistutti meitä edellisistä tämän talon asukkaista. Olemme miettineet, että jos tekisimme tuohon seinälle, jossa oli ko. teksti puupaneeliverhouksen.  Minusta kaikkia sisustusratkaisuja on hyvä hetkenaikaa makustella. Mitä oikeasti haluamme? Paneeliseinät ovat nyt kovin suosittuja. Joskun aikanaan oli muotia, että kaikki laittoivat sellaisen puolikkaan puupaneeliseinän. Nyt se on ollut jo tovin ”pois muodista.”

Kyllä meillä nyt sitten meni useampi tunti tuon eteistilan työstämiseen. Siinä samalla sitten päätimme, että maalataan myös meidän wc tila. Se jäi myös kesällä tekemättä.

Sitten onkin oikeastaan tekemättä enään meidän makuuhuone. Siinä on sitten miettimistä mitä seinälle tulisi. Aiemmin mietin, että tämän olemassaolevan tapetin tilalle tulisi toinen tapetti, mutta nyt olen alkanut miettimään että tuleeko tapettia ollenkaan… Tapetti-idea lähti oikeastaan siitä, kun jo kerran on seinälle tapetti laitettu niin voisihan sitä hetken leikitellä, että seinällä olisi jokin kiva ehkä värikäskin kuvio. Seinän työstäminen menee harkintaan.

On tulossa kiva viikonloppu. Meille tulee sukulaisvieraita lauantaina. On aika leipoa jotain hyvää; suolaista ja makeaa. Ihanaa viikonloppua!

-Heli

Total: 101560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *