Hyvä olo

Ihana hyvinvointiaamupäivä

Kaupallinen yhteistyö; Mandarin Spa

Ajelin kauniissa pikkupakkasessa Töölöön. Tiedossa oli omaa aikaa ja hemmottelua Mandarin Spa ssa, Arkadiankadulla. Ihanaa, kun voin taas käydä kasvohoidossa. Hemmotteluhoidossa sitä saa satsata omaan hyvinvointiin ja rentoutumiseen, ilman kiirettä.

Päätin kokeilla Sinin turvallisissa käsissä Nannic deep skin mikroneulausta ja Nannic Excellance radiofrekvenssihoitoa. Vähän jotain uutta, piristävää aikuiselle iholleni.

Mandarin Spassa Sinillä on myynnissä suomessa valmistettu BTB13 sarja.  Nyt on aika kokeilla sarjaa ja käteeni tarttuikin BTB13 vitamiinivoide 2. BTB13 Pro Age -Vitalizing toner kasvovesi aamuun ja iltaan. Samoin aamuun ja iltaan BTB13 Pro Age Vitamin Cream 2.

Sarjaan kuuluu myös ihanan oloinen ja tuoksuinen BTB13 Pro-Age seerumi, joka on minun seuraavan hoitokerran ostos. Tämä antioksidanttinen hoitoseerumi, jonka vahva konsentraatti patentoitua BTB13 yhdistettä edistää ihon hyvinvointia, rakennetta ja hyvää ulkonäköä. Seerumi kiinteyttää, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa sen rakennetta.

BTB13 Pro-Age tuotteissa on tosi mieto ja lempeä tuoksu. Itse en voi sietää juuri ollenkaan tuoksuja, mutta tämä tuoksu on niin lempeä, että tekee mieli laittaa uusi kerros tuotetta ihan vaan tuoksun vuoksi. Ensin iholle Vitalizing toner kasvovesi ja sitten Vitamin Cream 2 kasvovoide. Ihana! Suomalainen avainlipputuote.

Nyt on ihana aika pyytää kasvohoitolahjakorttia joululahjaksi. Suosittelen lämpimästi Mandarin Spa hoitoja, viihtyisässä kauneushoitolassa Töölössä.

Tarjoukset Terveyshyväolo blogin lukijoille:

Tule itse kokemaan samat hoidot, joissa minä kävin. Nannic deep skin mikroneulaus ja Nannic Excellance radiofrekvenssihoito = yhdistelmähoito. https://mandarinspa.fi/#onlinebookings

Kaikki kiinteyttävät Nannic hoidot -15% koodilla Helin Hyväolo kun teet varauksen viimeistään 10.12.2021

BTB13 kaikista Pro Age tuotteista -15% koodilla Helin Hyväolo 10.12.2021 saakka. Voit käydä tutustumassa tuotteisiin:  https://mandarinspa.fi/kotihoitotuotteet

Tuotteet voit tilata sähköpostitse [email protected] ja lähetämme tuotteet sinulle kotiin postitse (postimaksu lisätään)

Total: 94187

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *