Hyvä olo

Inspiraatio

Mikä sinua inspiroi? Mitä tunteita lähestyvä Joulu sinussa herättää?

Minua on aina inspiroinut leipominen juhliin. En ole hyvä askartelemaan tai sanoisiko että en siitä niin inspiroidu. Ihailen ihmisiä, jotka ovat taitavia tekemään kortteja ja muita jouluaskarteluja. Lähipiirissäni on näitä ihania taitureita!  Toivoisin, että olisin hyvä maalaamaan. Minusta olisi ihana luoda värejä hehkuvia tauluja.

Olen kyllä aina ollut sellainen leipoja. Leipominen on kivaa ja uusien reseptien kokeileminen on kiehtovaa. Tässä vuoden aikana on tapahtunut myös jotain aivan uutta. Olen itse alkanut kehittelemään reseptejä.

Gluteenittomat ja sokerittomat taatelimuffinsit . Samasta taikinasta myös taatelikakku. Katso resepteistä taatelimuffinsit.

Reseptien kehitteleminen on tosi mukavaa. Valitsin aika haastavan polun.  Aloin kehittelemään näitä gluteenittomia, maidottomia ja lähes sokerittomia reseptejä. Gluteenittomien reseptien kehitteleminen ei ole vaikeaa. Olen vaan yrittänyt kehittää sokerittomia tuotteita. Olen antanut periksi ja reseptini ovat valkosokerittomia. Hyvien kakkujen ja leivonnaisten leipominen on mahdotonta ilman minkäänlaista makeutusta.

Vuosi on kulunut ensimmäisestä blogijulkaisustani. Vuosi sitten perustin myös oman instan helinhyvaolo. Minulla on kiitollisuus ja ilo. Tiedätkö, olen löytänyt jotain sellaista, joka tuo viikkoihini inspiraatiota, iloa ja hyvää jatkumoa. Elämä on tässä ja nyt. Teethän päivästäsi hyvän! Uskon että sinulla on myös asioita, jotka inspiroivat. Jos sinulla ei ole oikein suuntaa siitä mikä kiinnostaa ja houkuttaa. Kokeile, tutustu ja ihmettele jotain uutta!

Minulla on uusi elämänvaihe, matkailun ja hyvinvoinnin opiskelut. Haluan, että tämän blogini kirjoittaminen jatkuu. Toivon, että löydän aikaa luoda uusia reseptejä. Toivon, että toisin sinulle hyvää oloa. Ihana, että sinä olet juuri siinä!

Hyvää Joulukuun alkua!

-Heli

Total: 101523

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *