Hyvä olo

Jouluvalmisteluja ja opiskeluja

Onpa ollut talvisia kelejä. Mitä sinä pidät pikkupakkasista? Minusta on ollut aika ihana, kun syksyn kosteat hyiset kelit ovat muuttuneet pikkupakkasiin. Pakkaskelillä on niitä ihania hetkiä, kun tuuli ei kohtaa.

Tulin tänään Turusta tänne kotiin. Turussa oli kyllä sellainen pakkaskeli, mutta täällä kotona tuuli ja kosteus löi päin kasvoja.

Turku

Minulla meinasi olla vähän surkeaa viimeviikolla, kun sain ”ötäkän” silmätulehduksen. Jouduin hakeutumaan pikaisesti lääkäriin, kun silmääni särki kovasti. Silmäni oli myös tosi punainen. Onneksi sain oikeanlaista lääkettä, koska nyt tuntuu että helpottaa.

Mikä on sinusta ikävin ja pelottavin sairaus? Minulle ne ovat olleet silmäongelmat. Nyt kun näitä silmäoireitakin on mahtunut  viimevuosiin. Sitä mitä eniten kartan, joudun myös aika-ajoin kohtaamaan.

Miten sinun kehosi reagoi, kun kohtaat jotain epämieluisaa? Minä toivon, että se epämieluisa asia menee nopeasti ohi ja elämän normalisoituu. Entä jos elämä ei normalisoidukaan nopeasti? Mitä teen silloin?

Olen itse opetellut tapaa, jotta kohtasin rauhassa haasteen, jonka kohtaan. Hengitän ja hyväksyn. Yritän ymmärtää, että kyllä tämä menee tästä pian ohi.

Tässä on viimeiset opiskelurutistukset ennen Joululomaani. Tuntuu, että opiskelutehtäviä tulee vaan kokoajan lisää. No, viikon päästä kaikki pitäisi olla tehtynä. Minulla olisi tarkoitus aloittaa siitä sitten jouluvalmistelut.

Oletko miettinyt mitä itse haluat Joululahjaksi?

Voin tarjota ihanan alennuksen yhteistyössä Mandarin Spa hemmoittelukasvohoitoon. Kaikki kiinteyttävät Nannic hoidot -15% koodillani Helin Hyväolo vielä 15.12. saakka Mandarin Spa ssa. Jos haluat ihania voiteita niin nyt voit vielä hankkia BTB13 Pro Age tuotteita -15 % alennuksella koodillani Helin Hyväolo. Mandarin Spa ssa on myös ihana BTB13 joululahjapakkaus tarjouksessa. Itse olen saanut BTB13 voiteella tummia läskiä kasvoissani vaaleammaksi. Suosittelen!

Tule itse kokemaan samat hoidot, joissa minä kävin. Nannic deep skin mikroneulaus ja Nannic Excellance radiofrekvenssihoito = yhdistelmähoito. https://mandarinspa.fi/#onlinebookings

Voit käydä tutustumassa tuotteisiin:  https://mandarinspa.fi/kotihoitotuotteet

Tuotteet voit tilata sähköpostitse [email protected] ja lähetämme tuotteet sinulle kotiin postitse (postimaksu lisätään), Kaupallinen yhteistyö Mandarin Spa

Minusta hemmotteluhoidot/ lahjakortit ovat parasta mitä joululahjaksi voi saada. Uskalla toivoa sitä, mikä sinusta on ihana lahja.

Lämpimiä Joulukuun hetkiä sinulle!

-Heli

Total: 101553

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *