Hyvä olo

Joulukuu

Nyt on sitten Joulukuu ja tiedätkö mitä? Minun ei tarvitse matkustaa opiskelujeni vuoksi yhtään minnekään. Nyt aion täyttää kalenterini ystävien ja sukulaisten tapaamisella. Kalenteriini täytyy jäädä tilaa myös tulevaisuuden suunnittelemiselle. Mitä haluan jatkossa työelämässä tehdä? Siinäpä se suuri kysymys jo tulikin.

Itsenäisyyspäivänä oli luvassa kovaa lumipyräkkää. Täällä meilläpäin ei kuitenkaan satanut kovasti lunta. Ystäväperheemme pääsi ajelemaan meille ihan kohtuullisessa säässä. Vietimme iltapäivähetken yhdessä Itsenäisyyttä juhlien.

Tämä Itsenäisyyspäivä oli erityinen. Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys.  On aihetta juhlistaa sellaista mitä meillä on. Pieni juhla maailman pauhinan, sodankin keskellä tekee mielelle hyvää. Ainakin juhlahetkessä on se juhla.

Lumisade on yltynyt Itsenäisyyspäivän jälkeen. Meillä syntyi pihalle kaksi tällaista taideteosta. Lumi on ihanaa, kun siitä nauttii. Toki lumenluontia on nyt luvassa. Täytyy vaan asennoitua, että lumenluontihomma on tehtävä. Kovan lumipyräkän ja lumitöiden jälkeen ei tarvitse enään kuntosalille mennä.

Nyt on vähän vaikea hahmottaa mikä viikonpäivä nyt onkaan. Tiistaina oli pyhäpäivä. Nyt onkin jo torstai. Meille on alkanut valumaan numeroita tämän syksyn tekemisistä. Olen saanut jo arvosanoja. Kyllä täytyy sanoa, että nyt on aihetta iloon. Mukavasti on tämän syksyn opinnot sujuneet. Kiitos elämä!

Ihania talvipäiviä sinulle!

-Heli

Total: 94105

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *