Hyvä olo

Kaunis tää maa

Miltä sinusta tuntuu, kun talvi on tullut? Aika monella paikkakunnalla maa on valkoisena. Talvi tuntuu jalkojen alla.

Mietin tässä mistä olen saanut jotenkin niin energisen ja rauhallisen olon? Opintoni alkavat olla tehty tältä vuodelta. Tuleeko siitä tämä tyyneyteni vai onko se tämä ihana valkoinen talvi.

Syksy on mennyt nopeaan. Meillä on ollut tehtävänä monta eri projektia ja nyt alkaa pikkuhiljaa olla valmista. Onhan se aika jännittävä odottaa, minkälaisia arvosanoja opiskeluistani saan. Opintopisteitä pitäisi tulla tältä syksyltä yli 20 op. Siihen en laske mukaan harjoittelujaksoa, joka sekin kerryttää tämän syksyn opintopistekertymää.

Taidan nyt sitten odottaa yhdessä lasteni kanssa mitä arvosanoja on tulossa. He toki jännittävät omia arvosanojaan ja äiti omiaan. No onpa se aika hauskaa!

Kävin laittamassa illalla jouluvalot aittamme ikkunoihin. On ihana katsoa tuonne pellon suuntaan, kun siellä pikkumökissä palaa valot. Mieleni lähtee väkisin harhailemaan kesässä ja siinä mitä kaikkea tuonne ulos pitäisikään rakentaa.

Meidän pitäisi kyllä nyt ensin tehdä remonttia tänne sisälle. Täytyisi vaan löytää pintaremontille aikaa. Onko tämä Joulun alusaika nyt sellaista että ennättää remontoida? En ihan vielä tiedä…

Elämän yksi tärkeistä asioista on pieni haaveilu. En voi sanoa, etten haaveilisi myös ulkomaan matkasta. Niin monta paikkaa on näkemättä ihan vaan täällä Euroopassa.

Meillä on nyt mennyt kolme vuotta ettemme ole käyneet ulkomailla. Enpä tiedä vaikka menisi toiset kolme vuotta ennenkuin seuraavan kerran pääsemme lähtemään. Mutta tiedätkö! Me saamme haaveilla.

Mitä haaveita sinulla on? Teethän tästä joulukuusta aivan itsesi näköisen ja oloisen. Muistetaan ettei elämän tarvitse olla niin vakavaa. Välillä saa leijua…

-Heli

Total: 94121

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *