Hyvä olo

Kaunis syksy

Mitä sinulla on jäänyt päällimmäisenä mieleen tästä kesästä ja syksystä? Onko jokin ihana kesämuisto, johon vieläkin palaat?

Minua on koskettanut eniten Suomen luonto. Meidän kesä oli retkiä vesistöjen ääreen. Kesään kuului ihania auringonlaskuja meren äärellä. Auringonlaskuissa viipyily on jatkunut myös pitkälle syksyyn. Rauhalliset kävelyhetket meren äärellä kalliolla.

Olen aika ihmeissäni, miten meren läsnäolo on minua koskettanut. Kalliolla kävelystä on tullut rauhoittumisen ja rentoutumisen paikkani. Meillä on hyvin monenlaisia vesistöjä Suomessa, joista voimme nauttia. Minua on koskettanut meri.

Huomenna on jo lokakuu. Toki vähän nyt ahdistaa tuleva harmaus. Nyt meillä ei ole mahdollisuus lähteä ulkomaille valohoitoa saamaan. Meidän perhe on kyllä aika useasti lähtenyt valohoitoon Gran Canarialle. On se vaan ollut tosi ihanaa! Tosi ihanaa marraskuulla Granilla.

Maailma avautuu koronan jälkeen. On ihan liikuttavaa kohdata ihmisiä, kun he ovat lähteneet matkustamaan. Pienet retket kotimaassa ovat jo monen suomalaisen lomaa tänä päivänä. Meillä on ihania kylpylöitä, mökkimajoituksia, pieniä hotelleja, luontokeskuksia, kansallispuistoja jne.

Ota itsellesi ohjelmaan pieni matka Suomessa. Hemmottele ja nauti omasta ajasta, vaikka pienellä hotellilomalla. Kaunista lokakuuta!

Turku

Total: 94165

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *