Hyvä olo

Kirjavinkkejä

Olen lukenut tässä lähiaikoina seuraavat kirjat. Kirjat antavat syvyyttä elämään. Välillä on vaan niin vaikeaa keskittyä ja järjestää aikaa lukemiselle. Sitten kun aikaa järjestyy niin lukemisesta tulee kyllä hyvä mieli.

Luin Petri Tammisen kirjan Mitä onni on. Huomasin hihittäväni ääneen terassillamme. Minun oli  tultava sisälle että naapurit eivät ihmettelisi että mikä nyt tuli. Kirja osui kyllä suoraan ”nauruhermoon”. Suosittelen kevyeksi lukemiseksi.

Luin myös Petri Tammisen ja Antti Röngän kirjan, Isän sekä pojan kirjeenvaihdosta, Silloin tällöin onnellinen. Kirja on kivaa vuoropuhelua, jossa ei vaikeitakaan asioita kaihdeta.  Miten oiva tapa kirjoittaminen onkaan. Kirjoittaessa on pakko pysähtyä tekstin äärellä ja miettiä kuinka sanottavansa muotoilisi.

Kolmas kirja on Otto Gabrielssonin kirja Rikkaruoho, viimeinen kirje isälle. Otto Gabrielsson on Jörn Donnerin avioton poika, joka asuu Tukholmassa. Kirja on aika raju kuvaus kipeästä isäsuhteesta. Kuvaus isättömän pojan kasvukivuista pitkälle aikuisuuteen saakka. Kirja on Oton oma näkemys isäsuhteestaan.

Hyvää äitienpäivää sinulle! Sinä olet kasvanut äitisi kohdussa, sinä ainutkertainen!

Total: 94219

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *