Hyvä olo

Koronan jälkeen… elämä pidä hyvänä

Elokuu, tämä sangen ihana loppukesän kuukausi. Meidän perheessä iloitaan, koska elokuu on meidän tyttären kuu. Elokuu on myös minun äitini kuukausi. Meidän nämä kaksi naista ovat syntyneet elokuussa.

Nautin joka hetkestä. Olen päässyt koronasta. Tämä minun pelkoni sairastua koronaan toteutui. Sairastin koronaa reilun viikon verran, mutta näyttäisi eteenpäin mennään. Minulla oli kolme koronarokotusta ja se varmaan auttoi, että mitään pahempaa tautia ei tullut.

Kotielämää

Elämä, se on niin pienestä kiinni. Joudumme joka päivä puntaroimaan eri vaihtoehtoja. Kuulemme totuuksia sieltä ja täältä. Totuudet ovat yleensä hyvin erilaisia. Toinen puolustaa rokotuksia, toinen totuus sanoo, että oletko varma että rokotat itsesi. Onko koronarokotetta testattu tarpeeksi?

Minulla oli hyvin samanlainen puntaroimisen tilanne vuosi sitten. Jouduin harkitsemaan, että lähdenkö hoitamaan pitkittynyttä borrellioosiani vielä pitkällä antibioottikuurilla. Järki sanoi, että voisiko se enään auttaa ja siinähän tuhoutuu vatsan hyvät bakteerit. Sisinpäni sanoi silti, uskallanko jättää tätä hoitomahdollisuutta käyttämättä? Mistä minä tiedän auttaisiko 4 kuukauden antibiootit tuhomaan loput borrelioosista kehossani?

Minä valitsin sen tien, että otin pitkän antibioottihoidon. Tiedätkö mitä, olen nyt terve. Ruokavaliohoito, Cowden protokollahoito ja antibiootit auttoivat. Olen jälleen terve. Mikä onni! Elämä!

Magnesiumkylpyä keholle

Elämä on ainaisia valintoja. Elämä on valintoja meille itsellemme. Elämä on valintoja meidän lapsillemme, vanhemmillemme, läheisimmille. Miten esitämme asiat, että lapset valitsisivat oikein? Mitä eväitä me annamme lapsillemme?

Uskon, että meitä johdatetaan ja meidän asiat kulkevat tiettyyn suuntaan. Meidän on kyllä luotettava ja uskottava, että teemme oikeita ratkaisuja.

Meidä luova tila, aitta

Aitalla

Luottamusta, rohkeutta ja ainukertaista syksyn alkua sinulle!

Kesää on vielä jäljellä, mutta arki koittaa meille jokaiselle!

Eletään hetkessä!

-Heli

Total: 94188

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *