Koti/ Haaveet

Perjantaina

Meille piti tulla sohva (viime perjantaina). Sohvan toimitus oli luvattu noin klo 19.30-21.30. Kello oli yli kymmenen ja sohvaa ei kuulunut. Tulipa pyydettyä aika myöhäinen toimitus. Milloinhan se sohva nyt sitten saapuukaan… No, sohva tuli siinä klo 22.30 pihallemme.

Siinä oli sitten pieni laittaminen, jotta saimme sohvan nurkat kohilleen. Suoja-aine päälle ja sohva käyttövalmis perheemme leffailtoihin.

Päätimme mieheni kanssa että ostamme robotti-imurin. Mieheni päätti, että nyt hankimme meille pikku robotin. Olin kyllä heti mukana, sillä usein käy niin että minä olen se joka imuroi. En pannut pahakseni, että robotti tekee puolestani tuon työn. Toki herää kysymys kuinka tarkka robotti-imuri on. Onko sinulla kokemusta robotti-imureista? Itse olen aika tarkka ja odotukset toki korkealla imurin suhteen.

Nyt olemme kokeilleet tuota pikku robottia. Imuri vilistää omaan tahtiin pitkin lattiaa.  Ja kyllä se näyttää tekevän ihan siistiä jälkeä. Hyvä ostos.

Perjantaina jälkeen on sitten sattunut ja tapahtunut. Sairastuimme mieheni kanssa koronaan. Oireeni alkoivat kun tyhjästä. Minun ääneni lähti ja tuli vetämätön olo illansuussa. Yöni oli aika kamala, kun joka paikkaa särki. Makasin yöllä kuumeessa ja mietin nyt minulla on kyllä korona.

En saanut tehtyä testiä heti aamusta, koska en jaksanut yhtään mitään. Tein koronatestin iltapäivällä ja sieltä tuli heti kaksi sinistä viivaa. Aika selkeä korona. Voimakas kuumetauti.

Tarkoitukseni on ollut viettää muutaman huoleton lomapäivä ennenkuin meillä alkaa arjen kiireet. Huoleton lomapäivä on muuttunut sängyn pohjalla makoiluksi. Syön kuumelääkettä ja nukun. Ehkä ensi viikolla on jo parempi olo. Minkä näille vitsauksille voi. Tässä sinulle katsottavaksi muutama ihana kesäinen kuva, jotka otin ennen tätä tautia…

Kesä pihallamme

Parhain terveisin, Heli

Total: 101530

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *