Hyvä olo

Lempeys itseä kohtaan

Annatko aikaa itsellesi? Onko sinulla mahdollisuus lähteä muutamaksii tunniksi ihan itsekseen kaupungille,  uimahallille, kauneushoitoon tai ihan vaikka istumaan kahvilaan? Ilman omaa aika pärjää, mutta useammat meistä tarvitsevat hetkiä itsekseen.

Olen itse nyt sellaisessa elämänvaiheessa, että olen itsekseni jo vähän pidempiä aikoja. Opiskelujeni vuoksi joudun vetäytymään omaan olooni.  Opiskeluni vievät minut toiseen kaupunkiin, silloin kun minulla on opiskelujeni lähipäivät.

Yksiolo nostaa pintaan uusia ideoita, luovuutta. Kun on aikaa miettiä ja pohdiskella niin uskon, että siitä syntyy väistämättä jotain uutta. Syntyy ideoita johonkin hyvään, uuteen.

Tämä on aivan lempparini viimevuoden 2020 seurakunnan joulukalenterista.

Mitä on lempeys itseä kohtaan? Itselleni se on sitä, että otan oikeasti uuden vuoden tavoitteeksi opiskella rentoutumista. Opiskelen rentoutustekniikkaa itseäni varten, jotta sitten voin jakaa ideoitani myös muille.

Olen päättänyt sukeltaa ensi vuonna ihan uusiin harjoituksiin. Lähden oppimaan sitä, kuinka rentouttaa oma keho. Lupaan kertoa lisää, kun on konkreettista kerrottavaa.

Nyt on aika aloitella jouluvalmistelut. Olen saanut opiskeluni tältä syksyltä tehtyä. Voisin sanoa, että olen saanut opiskeluni kiitettävästi valmiiksi. Nyt on ihana aika siirtyä minun lempipuuhaani eli leipomaan. Ai että. Oletko sinä jo kokeillut jotain uutta reseptiä Jouluksi tai tehnyt jotain, joka on jo hyväksi koettu?

Valmistauduthan Jouluun niinkuin sinulle itsellesi sopii. Jos sinun tapasi on ostaa kaikki valmiina, niin se on ihana juttu. Silloin sinulla on aikaa keskittyä ihan muihin asioihin kuin keittiössä hääräämiseen.

Valo voittaa pian pimeyden! Lähestymme talvipäivän seisausta 21.12. Päivien valoisat hetket alkavat pikkuhiljaa lisääntymään

Hyvää Joulua, ystävä kallis!

-Heli

Total: 101554

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *