Koti/ Haaveet

Marraskuun sisustusideoita

Joko sinä olet sytytellyt Joulutähden ikkunaan? Vai miten saat valoa ja ihanaa tunnelmaa kotiisi?

Meillä Joulu ei vielä oikein näy kotona. Perjantaina kävin katsomassa mattoja sekä pehmeitä vilttejä. Mietin kovasti voinko ostaa meidän olohuoneeseen valkoisen maton? Meillä on nyt vaaleanharmaa sohva, joten sisustuksessa tulisi mielestäni oll valkoisia tyynyjä ehkä se valkoinen matto lattialla.

Valkoiset sisustustekstiilit kohtaavat meidän kodissa erään ongelman. Meillä on takka ja leivinuuni hyvin lähellä kulmasohvaa. Miten onnistumme pitämään valkoisen maton valkoisena? Ajattelen, että jos matto ei maksa kovin paljon niin silloin harmi on pienempi, jos se nokeutuu ja joutuu käymään pesulassa…

Meillä on nyt uusi luonnonvalkea matto sekä ihanan pörröinen viltti. Ostin myös kaksi luonnonvalkeaa Joulutähteä. Joulutähden johtojen kanssa tuli ongelma… Johdot ovat älyttömän pitkiä ja meillä on seinällä ikkunan vieressä pistorasia. Pitääkö joulutähtien laittoa odottaa. En saa harmikseni Joulutähtiä vierekkäin ikkunaan valoa tuomaan. Päädyin laittamaan toisen Joulutähden olohuoneeseen ja toisen makuuhuoneeseemme. Olisiko se näin hyvä?

Lunta satelee pikkuhiljaa. Teen opiskeluja kotona. Onpa ihana katsoa tuota maahan leijuvaa lunta. Hyviä asioita tulee ajatuksiini. Mieleeni nousee oma lapsuus ja pohjoisen talvet. Alkutalvesta lunta on pohjoisessa vähemmän mutta saattaa sitä lunta sataa myös paljonkin. Ihana alkutalvi, jolloin on vähän pakkasta ja maa valkoisena.

Hyvää viikkoa juuri sinulle!

-Heli

Total: 101536

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *